Запис Детальніше

Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
Стабилизация показателей полукопченых колбас с мясом птицы
Stabilization indicators of smoked sausages with poultry meat
 
Creator Пасічний, В. М.
Мороз, О. О.
Мітяєва, С. М.
Пасичный, В. Н.
Мороз, А. А.
Митяева, С. М.
Pasichniy, V. M.
Moroz, O. O.
Mityaeva, S.
 
Subject технологія
фарші
м’ясо птиці
зародки пшениці
молочна сироватка
сухе молоко
куряча шкура
стабілізатори рН
білкові стабілізатори
технология
фари
мясо птицы
зародыши пшеницы
молочная сыворотка
сухое молоко
куриная кожа
стабилизаторы рН
белковые стабилизаторы
technology
stuffing
poultry
wheat germ
whey
dried milk
chicken skin
stabilizers of pH
protein stabilizers
 
Description В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. В статье изложены результаты исследований изменения технологических показателей фаршей и полукопченых колбас при использовании зародышей пшеницы, молочной сыворотки и сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.
 
Date 2013-03-01T12:42:32Z
2013-03-01T12:42:32Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11. – №3 (42), Ч. 3. – С. 284-288.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653
 
Language other