Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці
Стабилизация показателей полукопченых колбас с мясом птицы Stabilization indicators of smoked sausages with poultry meat |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Мороз, О. О. Мітяєва, С. М. Пасичный, В. Н. Мороз, А. А. Митяева, С. М. Pasichniy, V. M. Moroz, O. O. Mityaeva, S. |
|
Subject |
технологія
фарші м’ясо птиці зародки пшениці молочна сироватка сухе молоко куряча шкура стабілізатори рН білкові стабілізатори технология фари мясо птицы зародыши пшеницы молочная сыворотка сухое молоко куриная кожа стабилизаторы рН белковые стабилизаторы technology stuffing poultry wheat germ whey dried milk chicken skin stabilizers of pH protein stabilizers |
|
Description |
В статті викладені результати досліджень зміни технологічних показників фаршів і напівкопчених ковбас при використанні зародків пшениці, молочної сироватки та сухого молока. В статье изложены результаты исследований изменения технологических показателей фаршей и полукопченых колбас при использовании зародышей пшеницы, молочной сыворотки и сухого молока. In the article are presents the results of studies technological change indicators stuffing and smoked sausages with using wheat germ, whey and dried milk.
|
|
Date |
2013-03-01T12:42:32Z
2013-03-01T12:42:32Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Стабілізація показників напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2009. – Т. 11. – №3 (42), Ч. 3. – С. 284-288.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6653 |
|
Language |
other
|
|