Запис Детальніше

Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива
Современные физико-химические методы интенсификации процессов производства пива
Modern physical and chemical methods intensification of beer production
 
Creator Літвинчук (Воронцова), С. І.
Мелетьєв, А. Є.
Носенко, В. Є.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Мелетьев, А. Е.
Носенко, В. Е.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
Meletev, A.
Nosenko, V.
 
Subject сучасні фізико-хімічні методи
технологія пива
сировина
готовий напій
современные физико-химические методы
технология пива
сырьё
готовый напиток
modern physico-chemical methods
technology of beer
raw
ready drink
 
Description Проведений літературний аналіз застосування сучасних фізико-хімічних методів в технології пива: на етапах від підготовки сировини до його перетворення на готовий напій. Розглянуті нові способи підготовки готового пива до споживання з метою збільшення терміну зберігання. Також приділена увага сучасному контролю якості сировини, напівпродуктів і готового напою.
Проведен литературный анализ применения современных физико-химических методов в технологии пива: на этапах от подготовки сырья до его превращения в готовый напиток. Рассмотрены новые способы подготовки готового пива до употребления с целью увеличения срока хранения. Также уделено внимание современному контролю качества сырья, полупродуктов и готового напитка.
There was conducted a literary analysis of the application of modern physico-chemical methods in the technology of beer: on the stages of preparation of raw materials to its conversion to the ready drink. New ways of preparing the ready beer for using were considered in order to increase shelf life. Also there was paid attention on the modern quality control of raw materials, intermediate products and ready drink.
 
Date 2013-03-01T12:48:54Z
2013-03-01T12:48:54Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Воронцова, С. І. Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6654
 
Language other