Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива
Современные физико-химические методы интенсификации процессов производства пива Modern physical and chemical methods intensification of beer production |
|
Creator |
Літвинчук (Воронцова), С. І.
Мелетьєв, А. Є. Носенко, В. Є. Литвинчук (Воронцова), С. И. Мелетьев, А. Е. Носенко, В. Е. Litvynchuk (Vorontsova), S. Meletev, A. Nosenko, V. |
|
Subject |
сучасні фізико-хімічні методи
технологія пива сировина готовий напій современные физико-химические методы технология пива сырьё готовый напиток modern physico-chemical methods technology of beer raw ready drink |
|
Description |
Проведений літературний аналіз застосування сучасних фізико-хімічних методів в технології пива: на етапах від підготовки сировини до його перетворення на готовий напій. Розглянуті нові способи підготовки готового пива до споживання з метою збільшення терміну зберігання. Також приділена увага сучасному контролю якості сировини, напівпродуктів і готового напою. Проведен литературный анализ применения современных физико-химических методов в технологии пива: на этапах от подготовки сырья до его превращения в готовый напиток. Рассмотрены новые способы подготовки готового пива до употребления с целью увеличения срока хранения. Также уделено внимание современному контролю качества сырья, полупродуктов и готового напитка. There was conducted a literary analysis of the application of modern physico-chemical methods in the technology of beer: on the stages of preparation of raw materials to its conversion to the ready drink. New ways of preparing the ready beer for using were considered in order to increase shelf life. Also there was paid attention on the modern quality control of raw materials, intermediate products and ready drink. |
|
Date |
2013-03-01T12:48:54Z
2013-03-01T12:48:54Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Воронцова, С. І.
Сучасні фізико-хімічні методи інтенсифікації процесів виробництва пива / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, В. Є. Носенко // Харчова промисловість. — 2004. — Вип. 3. — С. 47.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6654 |
|
Language |
other
|
|