Запис Детальніше

Експрес-аналіз вологості хмелю швидко й об’єктивно робить автоматичний інфрачервоний аналізатор

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Експрес-аналіз вологості хмелю швидко й об’єктивно робить автоматичний інфрачервоний аналізатор
Экспресс-анализ влажности хмеля быстро и объективно производит автоматический инфракрасный анализатор
Automatic infrared analyzer makes express analysis of moisture of the hops quickly and objectively
 
Creator Літвинчук (Воронцова), С. І.
Мелетьєв, А. Є.
Троценко, П. О.
Носенко, В. Є.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Мелетьев, А. Е.
Троценко, П. А.
Носенко, В. Е.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
Meletev, A.
Trotsenko, P.
Nosenko, V.
 
Subject хміль
вологість
аналіз
інфрачервоний аналізатор
хмель
влажность
анализ
инфракрасный анализатор
hops
moisture
analysis
infrared analyzer
 
Description Запропонований експрес-метод аналізу вологості хмелю за допомогою інфрачервоного аналізатора. Це дозволить спростити і прискорити процес нормування хмелю за вологістю безпосередньо на виробництві. При цьому визначення вологості хмелю відбувається без погіршення його фізико-хімічних характеристик і показників якості.
Предложен экспресс-метод анализа влажности хмеля при помощи инфракрасного анализатора. Это позволит упростить и ускорить процесс нормирования хмеля по влажности непосредственно на производстве. При этом определение влажности хмеля происходит без ухудшения его физико-химических характеристик и показателей качества.
There was proposed an express method of analysis of moisture of hops by an infrared analyzer. It will simplify and accelerate the process of normalization of hops in moisture directly on production. The definition of humidity of hops occurs without deterioration of its physical and chemical characteristics and quality indicators.
 
Date 2013-03-02T07:29:26Z
2013-03-02T07:29:26Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Літвинчук (Воронцова) С. І. Експрес-аналіз вологості хмелю швидко й об’єктивно робить автоматичний інфрачервоний аналізатор / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, П. О.Троценко, В. Є. Носенко // Харчова і переробна промисловість. – 2004. – № 4. – С. 30–31.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6659
 
Language other