Запис Детальніше

Визначення вмісту альфа-кислот в хмелі методом інфрачервоної спектроскопії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення вмісту альфа-кислот в хмелі методом інфрачервоної спектроскопії
Определение содержания альфа-кислот в хмеле методом инфракрасной спектроскопии
Determination of alpha-acids in hops by infrared spectroscopy
 
Creator Літвинчук (Воронцова), С. І.
Мелетьєв, А. Є.
Троценко, П. О.
Носенко, В. Є.
Галак, Г. М.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Мелетьев, А. Е.
Троценко, П. А.
Носенко, В. Е.
Галак, Г. Н.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
Meletev, A.
Trotsenko, P.
Nosenko, V.
Galak, G.
 
Subject хміль
вміст альфа-кислот
метод інфрачервоної спектроскопії
хмель
содержание альфа-кислот
метод инфракрасной спектроскопии
hops
alpha acid content
the method of infrared spectroscopy
 
Description Наведені результати експериментальних досліджень по розробці швидкісного і безреагентного оптичного методу визначення альфа-кислот в хмелі шляхом вимірювання інфрачервоного спектру. Новий метод сприяє оптимізації нормування і економії хмелю в пивоварінні.
Преведены результаты экспериментальных исследований по разработке скоростного и безреагентного оптического метода определения альфа-кислот в хмеле путём измерения инфракрасного спектра. Новый метод способствует оптимизации нормирования и экономии хмеля в пивоварении.
The results of experimental researches on the development of high-speed optical and chemical-free method of determination alpha acids in hops by measuring the infrared spectrum was presented. The new method helps to optimize the valuation and cost of hops in brewing.
 
Date 2013-03-02T07:45:39Z
2013-03-02T07:45:39Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Літвинчук (Воронцова) С. І. Визначення вмісту альфа-кислот у хмелі методом інфрачервоної спектроскопії / С. І. Воронцова, А. Є. Мелетьєв, П. О. Троценко, В. Є. Носенко, Г. М. Галак // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 49–52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6660
 
Language other