Запис Детальніше

Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
Повышение качества пива применением хмелевых препаратов
Improving the quality of beer by using hops drugs
 
Creator Проценко, Л. В.
Ляшенко, М. І.
Бармаков, М. С.
Мелетьєв, А. Є.
Літвинчук (Воронцова), С. І.
Проценко, Л. В.
Ляшенко, Н. И.
Бармаков, М. С.
Мелетьев, А. Е.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Protsenko, L. V.
Liashenko, N.
Barmakov, М.
Meletev, A.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
 
Subject гранульований хміль
нативний хміль у шишках
хмельові екстракти
тонкоароматичний хміль
якість пива
гранулированный хмель
нативний хмель в шишках
хмелевые экстракты
тонкоароматический хмель
качество пива
granulated hops
native hops in cones
hop extracts
subtly aromatic hops
quality of beer
 
Description Встановлено, що використання в технології пива гранульованого хмелю ефективніше, ніж нативного хмелю в шишках. Експериментально підтверджена доцільність використання в пивоварінні липницького етанольного екстракту хмелю, який за якістю не поступається німецьким аналогам. Для отримання високоякісного пива в процесі охмеління сусла доцільно об'єднувати хмельові екстракти з тонкоароматичними сортами хмелю.
Установлено, что использование в технологии пива гранулированного хмеля эффективней, чем нативного хмеля в шишках. Экспериментально подтверждена целесообразность использования в пивоварении липницкого этанольного экстракта хмеля, который по качеству не уступает немецким аналогам. Для получения высококачественного пива в процессе охмеления сусла целесообразно объединять хмелевые экстракты с тонкоароматическими сортами хмеля.
It is found that the using granular hops in technology of beer is efficiently than native hop cones. Experimentally confirmed the appropriateness of the using in the brewing Lipnitskiy ethanol extract of hops, which is not worse than the German analogs. To obtain high-quality beer in the process of hopping the wort is expedient to integrate hop extracts with subtly aromatic kinds of hops.
 
Date 2013-03-02T07:59:14Z
2013-03-02T07:59:14Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Проценко, Л. В. Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів / Л. В. Проценко, М. І. Ляшенко, М. С. Бармаков, А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова // Харчова промисловість. – 2007. – № 5. – С. 10–13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6661
 
Language other