Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів
Повышение качества пива применением хмелевых препаратов Improving the quality of beer by using hops drugs |
|
Creator |
Проценко, Л. В.
Ляшенко, М. І. Бармаков, М. С. Мелетьєв, А. Є. Літвинчук (Воронцова), С. І. Проценко, Л. В. Ляшенко, Н. И. Бармаков, М. С. Мелетьев, А. Е. Литвинчук (Воронцова), С. И. Protsenko, L. V. Liashenko, N. Barmakov, М. Meletev, A. Litvynchuk (Vorontsova), S. |
|
Subject |
гранульований хміль
нативний хміль у шишках хмельові екстракти тонкоароматичний хміль якість пива гранулированный хмель нативний хмель в шишках хмелевые экстракты тонкоароматический хмель качество пива granulated hops native hops in cones hop extracts subtly aromatic hops quality of beer |
|
Description |
Встановлено, що використання в технології пива гранульованого хмелю ефективніше, ніж нативного хмелю в шишках. Експериментально підтверджена доцільність використання в пивоварінні липницького етанольного екстракту хмелю, який за якістю не поступається німецьким аналогам. Для отримання високоякісного пива в процесі охмеління сусла доцільно об'єднувати хмельові екстракти з тонкоароматичними сортами хмелю. Установлено, что использование в технологии пива гранулированного хмеля эффективней, чем нативного хмеля в шишках. Экспериментально подтверждена целесообразность использования в пивоварении липницкого этанольного экстракта хмеля, который по качеству не уступает немецким аналогам. Для получения высококачественного пива в процессе охмеления сусла целесообразно объединять хмелевые экстракты с тонкоароматическими сортами хмеля. It is found that the using granular hops in technology of beer is efficiently than native hop cones. Experimentally confirmed the appropriateness of the using in the brewing Lipnitskiy ethanol extract of hops, which is not worse than the German analogs. To obtain high-quality beer in the process of hopping the wort is expedient to integrate hop extracts with subtly aromatic kinds of hops. |
|
Date |
2013-03-02T07:59:14Z
2013-03-02T07:59:14Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Проценко, Л. В. Підвищення якості пива застосуванням хмельових препаратів / Л. В. Проценко, М. І. Ляшенко, М. С. Бармаков, А. Є. Мелетьєв, С. І. Воронцова // Харчова промисловість. – 2007. – № 5. – С. 10–13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6661 |
|
Language |
other
|
|