Вывод сгущенного свекловичного сока на хранение с последующей переработкой его на сахарподальшою
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вывод сгущенного свекловичного сока на хранение с последующей переработкой его на сахарподальшою
Виведення згущеного бурякового соку на зберігання з переробкою його на цукор Conclusion curds beet juice for storage of and subsequent pererabotkoy ego on sugar |
|
Creator |
Петриченко, И. Б.
Петриченко, І. Б. Petrichenko, I. Белостоцкий, Л. Г. Бєлостоцький, Л. Г. Belostockiy, L. Загорулько, А. Я. Загорулько, А. Я. Zagoryiko, A. |
|
Subject |
дифузійний сік
ефект очищення диффузионный сок эффект очистки diffusion juice the effect of treatment |
|
Description |
Проведена проверка способа с частичным выводом на хранение сгущенного сока и его последующей переработкой на сахар с целью уточнения технологического регламента и определения производственно-технических и технологических показателей работы сахарного завода.Проведена перевірка способу з частковим виведенням на зберігання згущеного соку і його подальшою переробкою на цукор з метою уточнення технологічного регламенту і визначення виробничо-технічних і технологічних показників роботи цукрового заводу. An inspection of ways with chastychnыm O for storage of curds juice and his posleduyuschey pererabotkoy on sugar with a view to refining the Rules and definitions for technological production and Technical and Technological indicators work the sugar factory plant. |
|
Date |
2013-03-02T09:29:16Z
2013-03-02T09:29:16Z 1982 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Петриченко, И. Б. Вывод сгущенного свекловичного сока на хранение с последующей переработкой его на сахарподальшою / И. Б. Петриченко, Л. Г. Белостоцкий, А. Я. Загорулько // Пищевая промышленность. - 1982. - № 28. - С. 36-41.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6668 |
|
Language |
other
|
|