Запис Детальніше

Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Підвищення ефективності очищення соку в цукрової промисловості шляхом поліпшення способів автоматичного керування процесами
Повышение эффективности очистки сока в сахарной промышленности путем улучшения способов автоматического управления процессами
Increase juice purification in sugar industry by advancing the way the process is controlled automatically
 
Creator Петриченко, І. Б.
Петриченко, И. Б.
Petrichenko, I.
Скорик, К. Д.
Скорик, К. Д.
Skorik, K.
Кравчук, А. Ф.
Кравчук, А. Ф.
Kravchuk, A.
Куриленко, О. Д.
Куриленко, О. Д.
Kurylenko, O.
 
Subject Сатурація
кольоровість
Сатурация
цветность
Saturation
chromaticity
 
Description Удосконалений процес очищення дифузійного соку шляхом автоматичного дозування вапняного молока у співвідношенні до дифузійного соку.
Усовершенствованный процесс очистки диффузионного сока путем автоматического дозирования известкового молока в соотношении к диффузионному соку.
Improved process juice purification by automatic dosing of lime in a ratio to the diffusion juice.
 
Date 2013-03-02T10:45:19Z
2013-03-02T10:45:19Z
1989
 
Type Article
 
Identifier Петриченко І. Б. Республиканская НТК «Технический уровень предприятий перерабатывающей промышленности.» -1989. Вып.№1 Кировоград. с. 35-36.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6672
 
Language other