Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці
Совершенствование технологии полукопченіх колбас из мяса птицы Improvement technology smoked sausages made of poultry |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Мороз, О. О. Проворова, Т. І. Пасичный, В. Н. Мороз, А. А. Проворова, Т. И. Pasichniy, V. M. Moroz, O. O. Provorova, T. |
|
Subject |
технологія
протеоліз біологічна цінність тваринна і рослинна сировина ковбаси з м’яса птиці технология протеолиз биологическая ценность животная и растительное сырье колбасы из мяса птицы technology proteolysis biological value of animal vegetable raw sausage made of poultry |
|
Description |
У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик та здатності до протеолізу сировини і напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. В статье изложены результаты исследований химико-технологических характеристик и способности к протеолизу сырья и полукопченых колбас из мяса птицы с использованием молочной сыворотки и зародышей пшеницы. The article presents the results of studies of chemical-technological characteristics and the ability to proteolysis raw and smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.
|
|
Date |
2013-03-02T12:26:32Z
2013-03-02T12:26:32Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2010. – Т. 12. – № 2 (44), Ч. 4. – С. 69-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6677 |
|
Language |
other
|
|