Запис Детальніше

Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці
Совершенствование технологии полукопченіх колбас из мяса птицы
Improvement technology smoked sausages made of poultry
 
Creator Пасічний, В. М.
Мороз, О. О.
Проворова, Т. І.
Пасичный, В. Н.
Мороз, А. А.
Проворова, Т. И.
Pasichniy, V. M.
Moroz, O. O.
Provorova, T.
 
Subject технологія
протеоліз
біологічна цінність
тваринна і рослинна сировина
ковбаси з м’яса птиці
технология
протеолиз
биологическая ценность
животная и растительное сырье
колбасы из мяса птицы
technology
proteolysis
biological value of animal
vegetable raw
sausage made of poultry
 
Description У статті викладені результати досліджень хіміко-технологічних характеристик та здатності до протеолізу сировини і напівкопчених ковбас з м’яса птиці з використанням молочної сироватки і зародків пшениці. В статье изложены результаты исследований химико-технологических характеристик и способности к протеолизу сырья и полукопченых колбас из мяса птицы с использованием молочной сыворотки и зародышей пшеницы. The article presents the results of studies of chemical-technological characteristics and the ability to proteolysis raw and smoked sausages from poultry using whey and wheat germ.
 
Date 2013-03-02T12:26:32Z
2013-03-02T12:26:32Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з м’яса птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, Т. І. Проворова // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнології ім. С. З. Гжицького. – 2010. – Т. 12. – № 2 (44), Ч. 4. – С. 69-72.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6677
 
Language other