Запис Детальніше

Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій
Фаршевые и паштетные консервы с использованием пищевых композиций
Minced and pate can food with the using of food compositions
 
Creator Пасічний, В. М.
Сабадаж, П. М.
Пасичный, В. Н.
Сабадаж, П. М.
Pasichniy, V. M.
Sabadash, P.
 
Subject гідроколоїди
камеді
м’ясні консерви
сольові розчини
в’язкість
теплове оброблення
гидроколлоиды
камеди
мясные консервы
солевые растворы
вязкость
тепловое обработки
 
Description В статті викладені результати дослідження реологічних властивостей розчинів карагенанів, камеді ксантану, рожкового дерева, тари і гуару за умов їх спільного використання з харчовими добавками. Виявлений їх вплив на функціонально-технологічні показники фаршевих та паштетних консервів. В статье изложены результаты исследования реологических свойств растворов каррагинана, камеди ксантана, рожкового дерева, тара и гуара в условиях их совместного использования с пищевыми добавками. Обнаружено их влияние на функционально-технологические показатели фаршевых и паштетных консервов. In the article are presents results of research of rheological properties of the solutions carrageenans, xanthan gum, locust bean gum, guar and tara gum in the conditions of their sharing with food additions. There are found their influence on the functionally-technological indexes minced and pate can food.
 
Date 2013-03-02T12:34:36Z
2013-03-02T12:34:36Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Фаршеві та паштетні консерви з використанням харчових композицій / В. М. Пасічний, П. М. Сабадаш // Науковий вісник Львівської національної академії ветеринарної академії ім. С. З. Гжицького. – 2007. – Т. 9, № 2 (33), Ч. 2. – С. 176-179.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6678
 
Language other