Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів
Исследование процесса гидротермического обработки съедобных грибов Investigation of hydrothermal processing of edible mushrooms |
|
Creator |
Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н. Zinchenko, I. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Джулай, В. В. Джулай, В. В. Djulai, V. |
|
Subject |
харчоконцентрати
пищеконцентраты food concentrates гриби напівфабрикати гідротермічне оброблення грибы полуфабрикаты гидротермическая обработка mushrooms ready-to-cook products hydrothermal treatment |
|
Description |
Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу та показники якості грибних напівфабрикатів. Исследованы и научно обосновано влияние гидротермического обработки и вкусовых добавок на изменения химического состава и показатели качества грибных полуфабрикатов. The influence of hydrothermal treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition and parameters of quality ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
|
|
Date |
2012-12-17T07:37:08Z
2012-12-17T07:37:08Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Копиленко, А. В. Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. В. Джулай // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 76-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2010. - Ч. 2. - С. 156.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4388 |
|
Language |
uk_UK
|
|