Запис Детальніше

Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів
Исследование процесса гидротермического обработки съедобных грибов
Investigation of hydrothermal processing of edible mushrooms
 
Creator Зінченко, І. М.
Зинченко, И. Н.
Zinchenko, I.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Джулай, В. В.
Джулай, В. В.
Djulai, V.
 
Subject харчоконцентрати
пищеконцентраты
food concentrates
гриби
напівфабрикати
гідротермічне оброблення
грибы
полуфабрикаты
гидротермическая обработка
mushrooms
ready-to-cook products
hydrothermal treatment
 
Description Досліджено та науково обґрунтовано вплив гідротермічного оброблення і смакових добавок на зміни хімічного складу та показники якості грибних напівфабрикатів. Исследованы и научно обосновано влияние гидротермического обработки и вкусовых добавок на изменения химического состава и показатели качества грибных полуфабрикатов. The influence of hydrothermal treatment and above-mentioned taste additives on the changes of chemical composition and parameters of quality ready-to-cook foods of mushrooms has been searched and scientifically motivated.
 
Date 2012-12-17T07:37:08Z
2012-12-17T07:37:08Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Копиленко, А. В. Дослідження процесу гідротермічного оброблення їстівних грибів / І. М. Зінченко, В. А. Терлецька, В. В. Джулай // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : 76-а наук. конф. молодих вчених, аспірантів і студентів : тези доп. - 2010. - Ч. 2. - С. 156.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/4388
 
Language uk_UK