Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи
Исследование кристалличности нативных и модифицированных крахмалов картофеля и кукурузы The influence of crystallinity of native and modified starches potatoes and corn |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Фоменко, В. В. Фоменко, В. В. Fomenko, V. |
|
Subject |
модифіковані крохмалі
крохмальна молекула кристалічність харчоконцентрати структура модифицированные крахмалы молекула крахмала кристалличность пищеконцентраты структура modified starches starch molecule crystallinity food concentrates structure |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи. Наведено результати досліджень кристалічності методом опромінення крохмальних зразків рентгенівськими променями. Встановлено, що після застосування різних модифікацій нативних крохмалів картоплі і кукурудзи їхня кристалічність змінюється. Статья посвящена исследованию кристалличности нативных и модифицированных крахмалов картофеля и кукурузы. Приведены результаты исследования кристалличности молекул модифицированных крахмалов путем облучения крахмальных образцов рентгеновскими лучами. Установлено, что после применения разных модификаций нативных крахмалов картофеля и кукурузы их кристалличность изменяется. This article is devoted to research crystallinity of native and modified starch potatoes and corn. The results of studies of crystallinity by irradiation of starch samples by X-rays. Found that after application of various modifications of native potato starch and corn their crystallinity changes.
|
|
Date |
2013-03-04T07:33:57Z
2013-03-04T07:33:57Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник О. Ю. Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, В. В. Фоменко // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 53–55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6681 |
|
Language |
uk_UK
|
|