Запис Детальніше

Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи
Исследование кристалличности нативных и модифицированных крахмалов картофеля и кукурузы
The influence of crystallinity of native and modified starches potatoes and corn
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Фоменко, В. В.
Фоменко, В. В.
Fomenko, V.
 
Subject модифіковані крохмалі
крохмальна молекула
кристалічність
харчоконцентрати
структура
модифицированные крахмалы
молекула крахмала
кристалличность
пищеконцентраты
структура
modified starches
starch molecule
crystallinity
food concentrates
structure
 
Description Стаття присвячена дослідженню кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи. Наведено результати досліджень кристалічності методом опромінення крохмальних зразків рентгенівськими променями. Встановлено, що після застосування різних модифікацій нативних крохмалів картоплі і кукурудзи їхня кристалічність змінюється. Статья посвящена исследованию кристалличности нативных и модифицированных крахмалов картофеля и кукурузы. Приведены результаты исследования кристалличности молекул модифицированных крахмалов путем облучения крахмальных образцов рентгеновскими лучами. Установлено, что после применения разных модификаций нативных крахмалов картофеля и кукурузы их кристалличность изменяется. This article is devoted to research crystallinity of native and modified starch potatoes and corn. The results of studies of crystallinity by irradiation of starch samples by X-rays. Found that after application of various modifications of native potato starch and corn their crystallinity changes.
 
Date 2013-03-04T07:33:57Z
2013-03-04T07:33:57Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Мельник О. Ю. Дослідження кристалічності нативних і модифікованих крохмалів картоплі і кукурудзи / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, В. В. Фоменко // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 53–55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6681
 
Language uk_UK