Запис Детальніше

Дослідження структури і кількісний аналіз функціональних груп модифікованих крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження структури і кількісний аналіз функціональних груп модифікованих крохмалів
Исследование структуры и количественный анализ функциональных групп модифицированных крахмалов
The influence of the structure and quantitative analysis of functional groups of modified starches
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnyk, O.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Руденко, В. М.
Руденко, В. Н.
Rudenko, V.
Бовсуновська, О. Б.
Бовсуновская, О. Б.
Bovsunovska, O.
 
Subject модифіковані крохмалі
крохмальна молекула
складні ефіри
функціональна група
харчоконцентрати
структура
модифицированные крахмалы
молекула крахмала
сложные эфиры
функциональная группа
пищеконцентраты
структура
modified starches
starch molecule
esters
functional groups
food concentrates
structure
 
Description Стаття присвячена дослідженню структури модифікованих крохмалів і проведенню кількісного аналізу їх функціональних груп. Встановлено, що крохмалі, які пройшли стадію попередньої клейстеризації, містять у своєму складі цукри і декстрини, а крохмалі з шитими ланцюгами – цукрів та декстринів не утворюють. Експериментально доведено, що досліджувані модифіковані крохмалі містять незначну кількість функціональних груп, вона не перевищує допустимі норми. Статья посвящена исследованию структуры модифицированных крахмалов и проведению количественного анализа их функциональных групп. Установлено, что крахмалы, которые прошли стадию предварительной клейстеризации, в своем составе имеют сахара и декстрины, а сшитые крахмалы – сахаров и дектринов не вмещают. Экспериментально доказано, что исследованные модифицированные крахмалы в своем составе имеют незначительное количество функциональных групп, что не превышает допустимые нормы. This article is devoted to research of the influence the structure of modified starches and quantitative analysis of their functional groups. Found that starches that have passed the stage of preliminary paste form contain incorporates sugars and dextrins and starches with needlework chains - sugars and dextrins not form. Experimentally proved that the studied modified starches contain a small number of functional groups, it does not exceed the permissible limits.
 
Date 2013-03-04T07:35:54Z
2013-03-04T07:35:54Z
2003
 
Type Article
 
Identifier Мельник О. Ю. Дослідження структури і кількісний аналіз функціональних груп модифікованих крохалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, В. М. Руденко, О. Б. Бовсуновська // Наукові праці НУХТ. – 2003. – № 14. – С. 62–64.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6682
 
Language uk_UK