Запис Детальніше

Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Исследование влияния добавления сахара на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов
The influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject модифікований крохмаль
реологічні властивості
цукор
клейстер
харчоконцентрати
модифицированный крахмал
реологические свойства
сахар
клейстер
пищеконцентраты
modification starches
rheological properties
sugar
paste
food concentrates
 
Description Стаття присвячена дослідженню впливу добавки цукру на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів, які використовуються в рецептурах багатьох продуктів харчування. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано зменшення в’язкості крохмального клейстера модифікованих крохмалів при збільшенні кількості цукру. Статья посвящена исследованию влияния добавления сахара на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов, которые используются в рецептурах многих продуктов питания. Экспериментально исследовано и научно обосновано уменьшение вязкости крахмального клейстера модифицированных крахмалов при увеличении дозировки сахара. This article is devoted to the research of the influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches that used in many food recipes. Experimentally studied and scientifically grounded reduce viscosity starch paste modified starches by increasing the amount of sugar.
 
Date 2013-03-04T07:44:26Z
2013-03-04T07:44:26Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Мельник О. Ю. Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОДАХП. – 2002. – № 24 – С. 291–294.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6686
 
Language uk_UK