Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів
Исследование влияния добавления сахара на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов The influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
модифікований крохмаль
реологічні властивості цукор клейстер харчоконцентрати модифицированный крахмал реологические свойства сахар клейстер пищеконцентраты modification starches rheological properties sugar paste food concentrates |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню впливу добавки цукру на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів, які використовуються в рецептурах багатьох продуктів харчування. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано зменшення в’язкості крохмального клейстера модифікованих крохмалів при збільшенні кількості цукру. Статья посвящена исследованию влияния добавления сахара на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов, которые используются в рецептурах многих продуктов питания. Экспериментально исследовано и научно обосновано уменьшение вязкости крахмального клейстера модифицированных крахмалов при увеличении дозировки сахара. This article is devoted to the research of the influence of sugar on the rheological properties of starch gel by modified starches that used in many food recipes. Experimentally studied and scientifically grounded reduce viscosity starch paste modified starches by increasing the amount of sugar.
|
|
Date |
2013-03-04T07:44:26Z
2013-03-04T07:44:26Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник О. Ю. Дослідження впливу добавки цукру на реологічні властивості клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Наукові праці ОДАХП. – 2002. – № 24 – С. 291–294.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6686 |
|
Language |
uk_UK
|
|