Запис Детальніше

Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення
Исследование изменений физико-химических свойств крахмала в процессе экструзионной обработки
The influence of change the physical and chemical properties of starch during extrusion processing
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject модифіковані крохмалі
крохмальна молекула
температура клейстеризації
екструдування
харчоконцентрати
структура
модифицированные крахмалы
молекула крахмала
температура клейстеризации
экструдирование
пищеконцентраты
структура
modified starches
starch molecule
temperature of paste form
extruding
food concentrates
structure
 
Description Стаття присвячена дослідженню змін фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення. Наведено результати екструдування нативних крохмалів на двошнековому екструдері МПС-100. Визначено режими екструзійного розкладання кукурудзяного та картопляного крохмалів. Встановлено факт зниження температури клейстеризації обробленого крохмалю. Статья посвящена исследованию изменений физико-химических свойств крахмала во время эструзионной обработки. Приведены результаты экструдирования нативных крахмалов на двошнековом экструдере МПС-100. Определены режимы экструзионного разложения кукурузного и картофельного крахмалов. Установлен факт уменьшения температуры клейстеризации обработанного крахмала. This article is devoted to research of change the physical and chemical properties of starch during extrusion processing. Directed to results extruding native starches on two-shnek extruder MPS-100. Defined profiles extrusion expansion of corn and potato starches. Established fact lowering the temperature of paste form processed starch.
 
Date 2013-03-04T07:50:10Z
2013-03-04T07:50:10Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Мельник, О. Ю. Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 3. – С. 34–35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6688
 
Language uk_UK