Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення
Исследование изменений физико-химических свойств крахмала в процессе экструзионной обработки The influence of change the physical and chemical properties of starch during extrusion processing |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
модифіковані крохмалі
крохмальна молекула температура клейстеризації екструдування харчоконцентрати структура модифицированные крахмалы молекула крахмала температура клейстеризации экструдирование пищеконцентраты структура modified starches starch molecule temperature of paste form extruding food concentrates structure |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню змін фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення. Наведено результати екструдування нативних крохмалів на двошнековому екструдері МПС-100. Визначено режими екструзійного розкладання кукурудзяного та картопляного крохмалів. Встановлено факт зниження температури клейстеризації обробленого крохмалю. Статья посвящена исследованию изменений физико-химических свойств крахмала во время эструзионной обработки. Приведены результаты экструдирования нативных крахмалов на двошнековом экструдере МПС-100. Определены режимы экструзионного разложения кукурузного и картофельного крахмалов. Установлен факт уменьшения температуры клейстеризации обработанного крахмала. This article is devoted to research of change the physical and chemical properties of starch during extrusion processing. Directed to results extruding native starches on two-shnek extruder MPS-100. Defined profiles extrusion expansion of corn and potato starches. Established fact lowering the temperature of paste form processed starch.
|
|
Date |
2013-03-04T07:50:10Z
2013-03-04T07:50:10Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник, О. Ю. Дослідження зміни фізико-хімічних властивостей крохмалю в процесі екструзійного оброблення / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса // Зернові продукти і комбікорми. – 2001. – № 3. – С. 34–35.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6688 |
|
Language |
uk_UK
|
|