Запис Детальніше

Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів
Соль и реологические характеристики клейстеров модифицированных крахмалов
Salt and rheological characteristics paste modified starches
 
Creator Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю.
Melnik, O. J.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Ковалевська, Є. І.
Ковалевская, Е. И.
Kovalevska, E.
 
Subject модифікований крохмаль
реологічні властивості
сіль
клейстер
харчоконцентрати
модифицированный крахмал
реологические свойства
соль
клейстер
пищеконцентраты
modified starches
rheological properties
salt
paste
food concentrates
 
Description Стаття присвячена дослідженню впливу додавання солі на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів за допомогою ротаційного віскозиметра. Встановлено, що внесення солі у крохмальний клейстер спричиняє підвищення його в’язкості за рахунок дегідратуючої здатності солі. Статья посвящена исследованию влияния внесения соли на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов при помощи ротационного вискозиметра. Установлено, что внесение соли в крахмальный клейстер способствует повышению его вязкости в связи с дегидратационной способностью соли. This article is devoted to research the influence of salt addition on the rheological properties of starch paste modified starches using a rotary viscometer. Found that the introduction of salt in starch paste viscosity leads to increase its capacity by dehydrating salt.
 
Date 2013-03-04T07:50:50Z
2013-03-04T07:50:50Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Мельник, О. Ю. Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 2. – С. 17–18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6689
 
Language uk_UK