Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів
Соль и реологические характеристики клейстеров модифицированных крахмалов Salt and rheological characteristics paste modified starches |
|
Creator |
Мельник, О. Ю.
Мельник, О. Ю. Melnik, O. J. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Ковалевська, Є. І. Ковалевская, Е. И. Kovalevska, E. |
|
Subject |
модифікований крохмаль
реологічні властивості сіль клейстер харчоконцентрати модифицированный крахмал реологические свойства соль клейстер пищеконцентраты modified starches rheological properties salt paste food concentrates |
|
Description |
Стаття присвячена дослідженню впливу додавання солі на реологічні властивості крохмальних клейстерів модифікованих крохмалів за допомогою ротаційного віскозиметра. Встановлено, що внесення солі у крохмальний клейстер спричиняє підвищення його в’язкості за рахунок дегідратуючої здатності солі. Статья посвящена исследованию влияния внесения соли на реологические свойства крахмальных клейстеров модифицированных крахмалов при помощи ротационного вискозиметра. Установлено, что внесение соли в крахмальный клейстер способствует повышению его вязкости в связи с дегидратационной способностью соли. This article is devoted to research the influence of salt addition on the rheological properties of starch paste modified starches using a rotary viscometer. Found that the introduction of salt in starch paste viscosity leads to increase its capacity by dehydrating salt.
|
|
Date |
2013-03-04T07:50:50Z
2013-03-04T07:50:50Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Мельник, О. Ю. Сіль і реологічні характеристики клейстерів модифікованих крохмалів / О. Ю. Мельник, В. М. Ковбаса, Є. І. Ковалевська // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 2. – С. 17–18.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6689 |
|
Language |
uk_UK
|
|