Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість
Исследование влияния неорганических и органических носителей двухвалентного железа на технологический процесс производства хлеба и его качество Investigation of the influence of inorganic and organic carriers ferrous iron in the technological process for production of bread and its quality |
|
Creator |
Губеня, В. О.
Губеня, В. А. Hubenia, V. Махинько, В. М. Махинько, В. Н. Makhynko, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. |
|
Subject |
хлібобулочні вироби антианемічного призначення
залізодефіцитна анемія носії двовалентного заліза фортифіковані хлібобулочні вироби фортифікація залізом хлебобулочные изделия антианемического назначения железодефицитная анемия носители двухвалентного железа фортифицированные хлебобулочные изделия фортификация железом antianemic bakery products iron deficiency anemia Fe2+-compounds fortified bakery products iron fortification |
|
Description |
Наведено результати збагачення хлібобулочних виробів носіями заліза різної природи. Встановлено дозування та проведено порівняльний аналіз впливу цих носіїв на технологічний процес та якість готової продукції. Приведены результаты обогащения хлебобулочных изделий носителями железа различной природы. Установлены дозирования и проведен сравнительный анализ влияния этих носителей на технологический процесс и качество готовой продукции. Given the results of enrichment of bakery products bearers of iron of different nature. Set the batch and the comparative analysis of the influence of the media on the technological process and quality of finished products.
|
|
Date |
2013-03-04T08:15:09Z
2013-03-04T08:15:09Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Губеня В. О. Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість / В. О. Губеня, В. М. Махинько, Л. Ю. Арсеньєва // 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2007 р. (Ч. 2), 2007. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6695 |
|
Language |
uk_UK
|
|