Запис Детальніше

Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість
Исследование влияния неорганических и органических носителей двухвалентного железа на технологический процесс производства хлеба и его качество
Investigation of the influence of inorganic and organic carriers ferrous iron in the technological process for production of bread and its quality
 
Creator Губеня, В. О.
Губеня, В. А.
Hubenia, V.
Махинько, В. М.
Махинько, В. Н.
Makhynko, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
 
Subject хлібобулочні вироби антианемічного призначення
залізодефіцитна анемія
носії двовалентного заліза
фортифіковані хлібобулочні вироби
фортифікація залізом
хлебобулочные изделия антианемического назначения
железодефицитная анемия
носители двухвалентного железа
фортифицированные хлебобулочные изделия
фортификация железом
antianemic bakery products
iron deficiency anemia
Fe2+-compounds
fortified bakery products
iron fortification
 
Description Наведено результати збагачення хлібобулочних виробів носіями заліза різної природи. Встановлено дозування та проведено порівняльний аналіз впливу цих носіїв на технологічний процес та якість готової продукції. Приведены результаты обогащения хлебобулочных изделий носителями железа различной природы. Установлены дозирования и проведен сравнительный анализ влияния этих носителей на технологический процесс и качество готовой продукции. Given the results of enrichment of bakery products bearers of iron of different nature. Set the batch and the comparative analysis of the influence of the media on the technological process and quality of finished products.
 
Date 2013-03-04T08:15:09Z
2013-03-04T08:15:09Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Губеня В. О. Дослідження впливу неорганічних та органічних носіїв двовалентного заліза на технологічний процес виробництва хліба та його якість / В. О. Губеня, В. М. Махинько, Л. Ю. Арсеньєва // 73-я наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів "Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті", 23-24 квітня 2007 р. (Ч. 2), 2007. – С. 58.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6695
 
Language uk_UK