Запис Детальніше

Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition
Вплив НВЧ-обробки на ліпідну фракцію жирнокислотного складу олії волоського горіху
Влияние СВЧ-обработки на липидную фракцию жирнокислотного состава масла грецкого ореха
 
Creator Derbygova, H.
Дербугова, Г. Л.
Дербугова, Г. Л.
Usatyuk, S.
Усатюк, С. І.
Усатюк, С. И.
Korolyk, T.
Королюк, Т. А.
Королюк, Т. А.
 
Subject НВЧ-оброблення
СВЧ-обработка
microwave processing
жирнокислотний склад
жирнокислотный состав
fatty acid composition
олія грецького горіху
масло грецкого ореха
oil walnut
 
Description У статті представлено результати дослідження впливу НВЧ-оброблення на ліпідну фракцію жирнокислотного складу олії грецького горіху. В статье представлены результаты исследования влияния СВЧ-обработки на липидную фракцию жирнокислотного состава масла грецкого ореха. The paper presents the investigation results of the microwave processing influence on lipid fraction fatty acid composition of walnut oil.
 
Date 2013-03-04T07:33:12Z
2013-03-04T07:33:12Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Derbuhova, G. Walnut uhf-treatment influence on oil lipid fraction fatty acid composition / G. Derbuhova, S. Usatyuk, T. Korolyuk // Nauka I Studia. – 2012. – № 20 (65). – P. 67-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6680
 
Language en