Запис Детальніше

Організаційно-економічний механізм ресурсозбереження на підприємствах харчової промисловості

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Організаційно-економічний механізм ресурсозбереження на підприємствах харчової промисловості
Организационно-экономический механизм ресурсосбережения на предприятиях пищевой промышленности
Organizational and economic mechanism resource saving the food industry
 
Creator Шеремет, О. О.
Кривчун, О. М.
Шеремет, О. А.
Кривчун, А. Н.
Sheremet, O.
Krivchun, О.
 
Subject ресурси
виробничі ресурси
організаційно-економічний механізм
ресурсоспоживання
фактори
резерви
ресурсы
производственные ресурсы
организационно-экономический механизм
ресурсопотребления
факторы
резервы
the agrarian and industrial complex enterprises
industrial resources
the organizational-economic mechanism
factors
reserves
ресурсосбережения
ресурсозбереження
 
Description Розглянуто проблема розвитку підприємств харчової промисловості і, зокрема, організації раціонального використання виробничих ресурсів. Проаналізовано основні форми організаційно-економічного механізму ресурсозбереження, процес підготовки й розробки плану заходів ресурсозбереження на підприємстві, фактори раціонального споживання виробничих ресурсів, що визначають причини й умови реалізації резервів ресурсозбереження.Рассмотрена проблема развития предприятий пищевой промышленности и, в частности, организации рационального использования производственных ресурсов. Проанализированы основные формы организационно-экономического механизма ресурсосбережения, процесс подготовки и разработки плана мероприятий ресурсосбережения на предприятии, факторы рационального потребления производственных ресурсов, определяют причины и условия реализации резервов ресурсосбережения.It is considered problem of development of enterprises of food industry, in particular, organizations of the rational use of production resources. Basic forms are analysed organizationally economic to the mechanism of resursozberezhennya, process of preparation and development of plan of measures of resursozberezhennya on an enterprise, factors of rational consumption of production resources which determine reasons and terms of realization of backlogs of resursozberezhennya.
 
Date 2013-03-04T08:19:38Z
2013-03-04T08:19:38Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Шеремет, О. О. Організаційно-економічний механізм ресурсозбереження на підприємствах харчової промисловості / О. О. Шеремет, О. М. Кривчун // Наукові праці НУХТ. – К. : НУХТ, 2011. - № 40. – С. 34-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6696
 
Language other