Запис Детальніше

Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла
Пошуки оптимальних умов ферментативного гідролізу геміцелюлози і гумі-речовин в процесі приготування ферментованого житнього солоду і концентрату квасного сусла
Research optimal conditions of enzymatic hydrolysis of hemicellulose and gum substances in cooking fermented rye malt and kvass wort concentrate
 
Creator Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н.
Koshova, V.
 
Subject солод
концентрат гемицеллюлозы
гумми-веществ
вязкость
молекулярная масса
технологический режим
солод
концентрат геміцелюлози
гумі-речовини
в'язкість
молекулярна маса
технологічний режим
malt concentrate
hemicellulose
gum substances
viscosity
molecular weight
technological regime
 
Description Разработан технологический режим приготовления ферментированного ржаного солода, учитывающий гидролиз не только крахмала и белков, но и некрахмальных полисахаридов. Солод 2-х суточной ферментации, полученный по этому режиму, как по физико-химическим показателям, так и по степени гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ не отличается от солода с 5-ти суточным сроком ферментации.
Розроблено технологічний режим приготування ферментованого житнього солоду, який враховує гідроліз не тільки крохмалю та білків, але і некрахмальних полісахаридів. Солод 2-х добової ферментації, отриманий по цьому режиму, як за фізико-хімічними показниками, так і за ступенем гідролізу геміцелюлози і гума-речовин не відрізняється від солоду з 5-ти добовим строком ферментації.
The technological mode of preparation of fermented rye malt, which takes into account not only the hydrolysis of starch and protein, and non-starch polysaccharides. Malt 2-day fermentation, resulting in this mode, both on physical and chemical characteristics, and the degree of hydrolysis of hemicellulose and gum substance no different from the malt with a 5-diurnal period of fermentation.
 
Date 2013-03-04T09:41:46Z
2013-03-04T09:41:46Z
1980
 
Type Other
 
Identifier Кошевая В. Н. Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / КТИПП. - К., 1980. - 25 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6702
 
Language other