Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла
Пошуки оптимальних умов ферментативного гідролізу геміцелюлози і гумі-речовин в процесі приготування ферментованого житнього солоду і концентрату квасного сусла Research optimal conditions of enzymatic hydrolysis of hemicellulose and gum substances in cooking fermented rye malt and kvass wort concentrate |
|
Creator |
Кошова, В. М.
Кошевая, В. Н. Koshova, V. |
|
Subject |
солод
концентрат гемицеллюлозы гумми-веществ вязкость молекулярная масса технологический режим солод концентрат геміцелюлози гумі-речовини в'язкість молекулярна маса технологічний режим malt concentrate hemicellulose gum substances viscosity molecular weight technological regime |
|
Description |
Разработан технологический режим приготовления ферментированного ржаного солода, учитывающий гидролиз не только крахмала и белков, но и некрахмальных полисахаридов. Солод 2-х суточной ферментации, полученный по этому режиму, как по физико-химическим показателям, так и по степени гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ не отличается от солода с 5-ти суточным сроком ферментации. Розроблено технологічний режим приготування ферментованого житнього солоду, який враховує гідроліз не тільки крохмалю та білків, але і некрахмальних полісахаридів. Солод 2-х добової ферментації, отриманий по цьому режиму, як за фізико-хімічними показниками, так і за ступенем гідролізу геміцелюлози і гума-речовин не відрізняється від солоду з 5-ти добовим строком ферментації. The technological mode of preparation of fermented rye malt, which takes into account not only the hydrolysis of starch and protein, and non-starch polysaccharides. Malt 2-day fermentation, resulting in this mode, both on physical and chemical characteristics, and the degree of hydrolysis of hemicellulose and gum substance no different from the malt with a 5-diurnal period of fermentation. |
|
Date |
2013-03-04T09:41:46Z
2013-03-04T09:41:46Z 1980 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Кошевая В. Н. Изыскание оптимальных условий ферментативного гидролиза гемицеллюлоз и гумми-веществ в процессе приготовления ферментированного ржаного солода и концентрата квасного сусла: автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / КТИПП. - К., 1980. - 25 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6702 |
|
Language |
other
|
|