Запис Детальніше

Житній хліб (Патент на корисну модель № 47514)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Житній хліб (Патент на корисну модель № 47514)
Ржаной хлеб (Патент на полезную модель № 47514)
Rye bread (Patent for useful model № 47514)
 
Creator Рябкова, Н. В.
Рябкова, Н. В.
Ryabkova, N.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
 
Subject хліб житній
екструдоване борошно
денатурація
рідкі закваски
білок
крохмаль
хлеб ржаной
экструдированная мука
денатурация
жидкие закваски
белок
крахмал
rye bread
extruded flour
denaturation
liquid yeast
protein
amylum
 
Description Патент на корисну модель. Запропонована рецептура хліба із борошна житнього обдирного та пшеничного другого сорту з додаванням від 3 до 5 % борошна екструдованого житнього. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано доцільність внесення в рецептуру хліба із житньо-пшеничного борошна екструдованого житнього борошна. Запропопоноване співвідношення рецептурних інградієнтів дозволяє отримати хліб високої якості та з подовженим терміном зберігання. Патент на полезную модель.Предложена рецептура хлеба из муки ржаной обдирной и пшеничной второго сорта с добавлением от 3 до 5% муки экструдированой ржаной. Экспериментально исследованы и научно обоснована целесообразность внесения в рецептуру хлеба из ржано-пшеничной муки экструдированой ржаной муки. Предложеное соотношение рецептурных ингредиентов позволяет получить хлеб высокого качества с длительным сроком хранения. The patent for useful model. Proposed recipe bread with rye flour and wheat second grade with the addition of 3 to 5% rye flour extruded. Experimental research and scientific expediency in making recipes bread with rye flour extruded rye flour. Proposals ratio prescription ingredients provides a high quality bread with extended shelf life. extruded flourdenaturation.
 
Date 2013-03-04T10:13:25Z
2013-03-04T10:13:25Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Пат. на корисну модель № 47514 Україна, (51) МПК (2009), А21D 2/00. Житній хліб/ Рябкова Н. В., Фалендиш Н. О., Терлецька В. А., Ковбаса В. М.; заявник та патентовласник Націон. унів-т харчових технологій. - № u 2009 08236; заявл. 04.08.2009; опубл. 10.02.2010, Бюл. № 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6707
 
Language uk_UK