Житній хліб (Патент на корисну модель № 47514)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Житній хліб (Патент на корисну модель № 47514)
Ржаной хлеб (Патент на полезную модель № 47514) Rye bread (Patent for useful model № 47514) |
|
Creator |
Рябкова, Н. В.
Рябкова, Н. В. Ryabkova, N. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. |
|
Subject |
хліб житній
екструдоване борошно денатурація рідкі закваски білок крохмаль хлеб ржаной экструдированная мука денатурация жидкие закваски белок крахмал rye bread extruded flour denaturation liquid yeast protein amylum |
|
Description |
Патент на корисну модель. Запропонована рецептура хліба із борошна житнього обдирного та пшеничного другого сорту з додаванням від 3 до 5 % борошна екструдованого житнього. Експериментально досліджено та науково обґрунтовано доцільність внесення в рецептуру хліба із житньо-пшеничного борошна екструдованого житнього борошна. Запропопоноване співвідношення рецептурних інградієнтів дозволяє отримати хліб високої якості та з подовженим терміном зберігання. Патент на полезную модель.Предложена рецептура хлеба из муки ржаной обдирной и пшеничной второго сорта с добавлением от 3 до 5% муки экструдированой ржаной. Экспериментально исследованы и научно обоснована целесообразность внесения в рецептуру хлеба из ржано-пшеничной муки экструдированой ржаной муки. Предложеное соотношение рецептурных ингредиентов позволяет получить хлеб высокого качества с длительным сроком хранения. The patent for useful model. Proposed recipe bread with rye flour and wheat second grade with the addition of 3 to 5% rye flour extruded. Experimental research and scientific expediency in making recipes bread with rye flour extruded rye flour. Proposals ratio prescription ingredients provides a high quality bread with extended shelf life. extruded flourdenaturation.
|
|
Date |
2013-03-04T10:13:25Z
2013-03-04T10:13:25Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. на корисну модель № 47514 Україна, (51) МПК (2009), А21D 2/00. Житній хліб/ Рябкова Н. В., Фалендиш Н. О., Терлецька В. А., Ковбаса В. М.; заявник та патентовласник Націон. унів-т харчових технологій. - № u 2009 08236; заявл. 04.08.2009; опубл. 10.02.2010, Бюл. № 3.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6707 |
|
Language |
uk_UK
|
|