Запис Детальніше

Вплив генерації дріжджів на процес бродіння пивного сусла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив генерації дріжджів на процес бродіння пивного сусла
Влияние генерации дрожжей на процесс брожения пивного сусла
Effect of yeast on the generation process brozhenyya beer wort
 
Creator Кошова, В. М.
Пилипенко, С. А.
Кошевая, В. Н.
Пилипенко, С. А.
Koshova, V.
Pilipenko, S.
 
Subject генерація
дрожжи
брожение
сусло
генерация
полифенолы
стойкость
брожение
generation
polyphenols
resistance
fermentation
 
Description Дослідженні генерації дріжджів мали максимальну кількість мертвих клітин 4,7% при нормі 5%, що говорить про їх нормальний фізіологічний стан; зараженість сторонніми мікроорганізмами становила 1,5% при нормі 1%. Ступінь інфікованості дріжджів 5 генерації виявився дещо підвищеним. Але треба зазначити, що цей показник, як і вміст мертвих клітин, залежить не лише від особливостей дріжджів, а й від умов зберігання, складу сусла, ступеню аерації, що також необхідно враховувати.
Исследовании генерации дрожжей имели максимальное количество мертвых клеток 4,7% при норме 5%, что говорит о их нормальном физиологическом состояние; зараженность посторонними микроорганизмами составила 1,5% при норме 1%. Степень инфицированности дрожжей 5 генерации оказался несколько повышенным. Но надо отметить, что этот показатель, как и содержание мертвых клеток, зависит не только от особенностей дрожжей, но и от условий хранения, состав сусла, степени аэрации, что также необходимо учитывать.
Study the generation of yeast had the maximum number of dead cells at 4.7% rate of 5%, which means their normal physiological state, foreign microorganism contamination was 1.5% at a rate of 1%. The degree of infection of yeast 5 generations was slightly elevated. But it should be noted that this figure is as of dead cells, depends not only on the characteristics of yeast, and the storage conditions, the composition of the wort, the degree of aeration, which also must be considered.
 
Date 2013-03-04T10:08:57Z
2013-03-04T10:08:57Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Кошова В. М. Вплив генерації дріжджів на процес бродіння пивного сусла / Кошова В. М., Пилипенко С. А. // Праці ОДУХТ, опубл.в 2010 Ст.1-4
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6704
 
Language other