Запис Детальніше

Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці
Пути сохранения свежести хлеба с цельносмолотого зерна пшеницы
Ways of preservation of freshness of bread with whole-grain wheat
 
Creator Бражник, Н. М.
Бражник, Н. М.
Brazhnyk, N.
Фалендиш, Н. О.
Фалендыш, Н. А.
Falendysh, N.
Терлецька, В. А.
Терлецкая, В. А.
Terletska, V.
Сильчук, Т. А.
Сильчук, Т. А.
Silchuk, T.
 
Subject диспергування
черствіння
екструдат
вітаміни
білок
амінокислота
диспергирование
черствение
экструдат
витамины
белок
аминокислота
dispersion
hardening
extricate
vitamins
protein
amino acid
 
Description Робота присвячена дослідженню впливу додаткової сировини на тривалість зберігання свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці. Шляхом експериментальних досліджень встановлено, що додавання додаткової сировини сприяє подовженню зберігання свіжості хліба та покращенню його органолептичних показників. Работа посвящена исследованию влияния дополнительного сырья на продолжительность сохранения свежести хлеба с цельносмолотого зерна пшеницы. Путем экспериментальных исследований доказано, что добавление дополнительного сырья способствует удлинению сохранения свежести хлеба и улучшению его органолептических показателей. The work is devoted to the influence of additional raw material for the duration of the fresh bread with whole grain wheat. By experimental studies demonstrated that the addition of extra material helps preserve the freshness of bread lengthen and improve its organoleptic characteristics.
 
Date 2013-03-04T10:15:46Z
2013-03-04T10:15:46Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Бражник Н. М. Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці / Н. М. Бражник, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. А. Сильчук // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011р, частина перша. / Мін-во освіти і науки, молоді і спорту України, Харківський державний університет харчування і торгівлі. – Харків.: ХДУХТ, 2011. – С. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6709
 
Language uk_UK