Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці
Пути сохранения свежести хлеба с цельносмолотого зерна пшеницы Ways of preservation of freshness of bread with whole-grain wheat |
|
Creator |
Бражник, Н. М.
Бражник, Н. М. Brazhnyk, N. Фалендиш, Н. О. Фалендыш, Н. А. Falendysh, N. Терлецька, В. А. Терлецкая, В. А. Terletska, V. Сильчук, Т. А. Сильчук, Т. А. Silchuk, T. |
|
Subject |
диспергування
черствіння екструдат вітаміни білок амінокислота диспергирование черствение экструдат витамины белок аминокислота dispersion hardening extricate vitamins protein amino acid |
|
Description |
Робота присвячена дослідженню впливу додаткової сировини на тривалість зберігання свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці. Шляхом експериментальних досліджень встановлено, що додавання додаткової сировини сприяє подовженню зберігання свіжості хліба та покращенню його органолептичних показників. Работа посвящена исследованию влияния дополнительного сырья на продолжительность сохранения свежести хлеба с цельносмолотого зерна пшеницы. Путем экспериментальных исследований доказано, что добавление дополнительного сырья способствует удлинению сохранения свежести хлеба и улучшению его органолептических показателей. The work is devoted to the influence of additional raw material for the duration of the fresh bread with whole grain wheat. By experimental studies demonstrated that the addition of extra material helps preserve the freshness of bread lengthen and improve its organoleptic characteristics.
|
|
Date |
2013-03-04T10:15:46Z
2013-03-04T10:15:46Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Бражник Н. М. Шляхи збереження свіжості хліба із цільнозмеленого зерна пшениці / Н. М. Бражник, Н. О. Фалендиш, В. А. Терлецька, Т. А. Сильчук // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 19 трав. 2011р, частина перша. / Мін-во освіти і науки, молоді і спорту України, Харківський державний університет харчування і торгівлі. – Харків.: ХДУХТ, 2011. – С. 14.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6709 |
|
Language |
uk_UK
|
|