Розширення асортименту вітчизняних м’ясопродуктів з залученням грибної сировини
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення асортименту вітчизняних м’ясопродуктів з залученням грибної сировини
Расширение ассортимента отечественных мясопродуктов с привлечением грибной сырья Expanding the range of domestic meat involving raw mushroom |
|
Creator |
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В. Peshuk, L. Москалюк, О. Є. Москалюк, О. Е. Moskalyuk, O. Журавель, О. О. Журавель, Е. О. Zhuravel, O. |
|
Subject |
грибна сировина
рецептура м'ясні хліби січені напівфабрикати в тістовій оболонці якість продукту грибная сырье рецептура мясные хлеба рубленные полуфабрикаты в тестовой оболочке качество продукта mushroom raw recipe meat loaves January semis dough shell quality product |
|
Description |
На основі теоретичних обґрунтувань і експериментальних досліджень розроблено рецептури м'ясних хлібів, січених напівфабрикатів та з м'ясом в тістовій оболонці. Встановлено, що для виробництва м'ясних виробів з грибною сировиною доцільно використовувати печериці, маслюки, опеньки і плеврот у смаженому, а білі гриби, лисички, польські та рижики - у вареному вигляді. Оптимізовано раціональний вміст грибів у фарші який становить 5-12%. Використання грибів дозволяє розширити асортимент м'ясних виробів збагатити їх біологічно активними речовинами та знизити собівартість. На основе теоретических обоснований и экспериментальных исследований разработаны рецептуры мясных хлебов, рубленых полуфабрикатов и с мясом в тестовой оболочке. Установлено, что для производства мясных изделий с грибным сырьем целесообразно использовать шампиньоны, маслята, опята и вешенка в жареном, а белые грибы, лисички, польские и рыжики - в вареном виде. Оптимизировано рациональное содержание грибов в фарше который составляет 5-12%. Использование грибов позволяет расширить ассортимент мясных изделий обогатить их биологически активными веществами и снизить себестоимость. Based on theoretical studies and experimental researches recipes meat loaves, January semis and meat in dough shell. Found that for the production of meat products with mushroom raw materials should be used mushrooms, butter, mushrooms and fried in plevrot and ceps, chanterelles, Polish and mushrooms - cooked form. Optimized rational content of mushrooms in the stuffing which is 5-12%. Use mushrooms to expand a range of meat products to enrich their biologically active substances and reduce costs. |
|
Date |
2013-03-04T11:56:12Z
2013-03-04T11:56:12Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пешук Л. В. Розширення асортименту вітчизняних м’ясопродуктів з залученням грибної сировини / Пешук Л. В., Москалюк О. Є., Журавель О. // Журнал «Мясной бизнес», № 10 (105), 2011. С. 74-77
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6716 |
|
Language |
other
|
|