Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей
Стоит обогащать хлебобулочные изделия порошками морских водорослей Fortification of bakery products by algae powders |
|
Creator |
Шаран, Л. О.
Арсеньєва, Л. Ю. Доценко, В. Ф. Корзун, В. Н. Sharan, L. Arsenieva, L. Dotsenko, V. Korzun, V. Арсеньева, Л. Ю. Шаран, Л. А. Доценко, В. Ф. Корзун, В. Н. |
|
Subject |
морські водорості
порошки водоростей фортифікація хлібобулочних виробів булочні вироби функціональні хлібобулочні вироби мінеральна та вітамінна цінність морские водоросли порошки водорослей фортификация хлебобулочные изделия булочные изделия функциональные хлебобулочные изделия витаминная и минеральная ценность marine algae algae powders fortification bakery products bun goods functional bakery products vitamin and mineral value |
|
Description |
У статті наведено результати клінічних досліджень з оцінки біологічної ефективності булочних виробів, збагаченими порошками морських водоростей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum та мінерально-вітамінною сумішшю. В статье приведены результаты клинических исследований по оценке биологической эффективности булочных изделий, обогащенными порошками морских водорослей Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum и минерально-витаминной смесью. The article deals with the clinical trial results of the biological effectiveness of bun goods enriched by algae powders of Fucus vesiculosus, Ascophyllum nodosum and mineral-vitamin mixture. |
|
Date |
2012-02-23T09:19:54Z
2012-02-23T09:19:54Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шаран, Л. О. Варто збагачувати хлібобулочні вироби порошками морських водоростей / Л. О. Шаран, Л. Ю. Арсеньєва, В. Ф. Доценко,
В. Н. Корзун // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – 2007. - № 6. С. 9-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/321 |
|
Language |
uk_UK
|
|