Технологічне обладнання харчових виробництв: Метод, вказівки до викон. лаборатор. роботи "Вовчок"
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічне обладнання харчових виробництв: Метод, вказівки до викон. лаборатор. роботи "Вовчок"
Технологическое оборудование пищевых производств: Метод, указания к выполн. лаборат. работы "Волчок" Technological equipment for food industry: Method, instructions for making. Laboratory. of "Spinning Top" |
|
Creator |
Терещенко, О. А.
Бабанов, Г. К. Беседа, С. Д. Терещенко, О. А. Бабанов, Г. К. Беседа, С. Д. Tereschenko, O. Babanov, G. Beseda, S. |
|
Subject |
технологічне обладнання харчових виробництв
"Вовчок" технологическое оборудование пищевых производств "Волчок" technological equipment for food industry "Spinning Top" |
|
Description |
На прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.
На примере волчка К7-ФВП-160-2 изучить устройство, принцип работы и компоновки механизмов резания, правила монтажа, наладки, обслуживания и безопасной эксплуатации волчков. For example broomrape DO7-FVP-160-2 to study the structure, working principle and configuration mechanisms cutting, general construction, installation, maintenance and safe operation Spinning Top. |
|
Publisher |
НУХТ
|
|
Date |
2012-04-17T08:44:09Z
2012-04-17T08:44:09Z 2004 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Технологічне обладнання харчових виробництв: Метод, вказівки до викон. лаборатор. роботи " Вовчок " для студ. спец, напряму 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден і заоч. форм навчання /Уклад.: О.А.Терещенко, Г.К.Бабанов, С.Д Беседа. - К.:НУХТ,2004.- 14 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/892 |
|
Language |
other
|
|