Запис Детальніше

Технологічне обладнання харчових виробництв: Метод, вказівки до викон. лаборатор. роботи "Вовчок"

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічне обладнання харчових виробництв: Метод, вказівки до викон. лаборатор. роботи "Вовчок"
Технологическое оборудование пищевых производств: Метод, указания к выполн. лаборат. работы "Волчок"
Technological equipment for food industry: Method, instructions for making. Laboratory. of "Spinning Top"
 
Creator Терещенко, О. А.
Бабанов, Г. К.
Беседа, С. Д.
Терещенко, О. А.
Бабанов, Г. К.
Беседа, С. Д.
Tereschenko, O.
Babanov, G.
Beseda, S.
 
Subject технологічне обладнання харчових виробництв
"Вовчок"
технологическое оборудование пищевых производств
"Волчок"
technological equipment for food industry
"Spinning Top"
 
Description На прикладі вовчка ДО7-ФВП-160-2 вивчити будову, принцип роботи та компонування механізмів різання, правила монтажу, налагодження, обслуговування і безпечної експлуатації вовчків.
На примере волчка К7-ФВП-160-2 изучить устройство, принцип работы и компоновки механизмов резания, правила монтажа, наладки, обслуживания и безопасной эксплуатации волчков.
For example broomrape DO7-FVP-160-2 to study the structure, working principle and configuration mechanisms cutting, general construction, installation, maintenance and safe operation Spinning Top.
 
Publisher НУХТ
 
Date 2012-04-17T08:44:09Z
2012-04-17T08:44:09Z
2004
 
Type Other
 
Identifier Технологічне обладнання харчових виробництв: Метод, вказівки до викон. лаборатор. роботи " Вовчок " для студ. спец, напряму 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден і заоч. форм навчання /Уклад.: О.А.Терещенко, Г.К.Бабанов, С.Д Беседа. - К.:НУХТ,2004.- 14 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/892
 
Language other