Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції
Разработка компаунда для производства майонезной продукции Development of compounds for the production of mayonnaise products |
|
Creator |
Петрикей, Л. В.
Бахмач, В. О. Бабенко, В. І. Петрикей, Л. В. Petrikey, L. Бахмач, В. А. Bakhmach, V. Бабенко, В. И. Babenko, V. |
|
Subject |
емульсія
эмульсия emulsion компаунд емульгатор стабілізатор майонез якість компаунд эмульгатор стабилизатор майонез качество compound emulsifier stabilizer mayonnaise quality |
|
Description |
Досліджено ефективність використання компаунду та розроблено технологію для майонезної продукції. Исследована эффективность использования компаунда и разработана технология для майонезной продукции. The efficiency of the use of compounds and the technology for mayonnaise production. |
|
Date |
2012-09-13T19:29:27Z
2012-09-13T19:29:27Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Розробка компаунду для виробництва майонезної продукції : міжнар. конф. «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я», частина 2, 2010 р. Харків / Петрикей Л. В., Бахмач В. О., Бабенко В. І. - Харків : 2010. - С. 313.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/2558 |
|
Language |
uk_UK
|
|