Запис Детальніше

Исследование возможности применения продуктов из винограда в хлебопечении

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование возможности применения продуктов из винограда в хлебопечении
Дослідження можливості застосування продуктів з винограду в хлібопеченні
Investigation of the possibility of using products from grapes in baking
 
Creator Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф.
Dotsenko, V.
Дробот, В. І.
Дробот, В. И.
Drobot, V.
Арсеньєва, Л. Ю.
Арсеньева, Л. Ю.
Arsenieva, L.
Устинов, Ю. В.
Устинов, Ю. В.
Ustinov, Yu.
Перегуда, М. А.
Перегуда, Н. А.
Pereguda, M.
 
Subject виноградный сок
порошок из виноградных выжимок
хлеб
повышенная пищевая ценность
виноградний сік
порошок з виноградних вичавок
хліб
підвищена харчова цінність
grape juice
grape pomace powder
bread
high nutritional value
 
Description Статья посвящена возможности использования виноградных продуктов - соков и порошков виноградных выжимок - как источника биологически активных веществ в технологии хлеба повышенной пищевой ценности. Проведены экспериментальные исследования по установлению влияния виноградных добавок на качество готовых изделий. Стаття присвячена можливості використання виноградних продуктів – соків та порошків виноградних вичавок – як джерела біологічно активних речовин у технології хліба підвищеної харчової цінності. Проведено експериментальні дослідження з встановлення впливу виноградних добавок на якість готових виробів. Article is devoted to the possibility of using grape products such as juice and grape pomace powder as a source of biologically active substances in technology of bread with high nutritional value. Experimental researches on establishing the influence of grape supplements on quality of finished products have been made.
 
Date 2013-03-05T08:50:12Z
2013-03-05T08:50:12Z
1987
 
Type Article
 
Identifier Исследование возможности применения продуктов из винограда в хлебопечении / В. Ф. Доценко, В. И. Дробот, Л. Ю. Арсеньева, Ю. В. Устинов, Н. А. Перегуда // Деп. в УкрНИИНТИ. – 1987. – № 3183. – 7 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6734
 
Language other