Исследование возможности применения продуктов из винограда в хлебопечении
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование возможности применения продуктов из винограда в хлебопечении
Дослідження можливості застосування продуктів з винограду в хлібопеченні Investigation of the possibility of using products from grapes in baking |
|
Creator |
Доценко, В. Ф.
Доценко, В. Ф. Dotsenko, V. Дробот, В. І. Дробот, В. И. Drobot, V. Арсеньєва, Л. Ю. Арсеньева, Л. Ю. Arsenieva, L. Устинов, Ю. В. Устинов, Ю. В. Ustinov, Yu. Перегуда, М. А. Перегуда, Н. А. Pereguda, M. |
|
Subject |
виноградный сок
порошок из виноградных выжимок хлеб повышенная пищевая ценность виноградний сік порошок з виноградних вичавок хліб підвищена харчова цінність grape juice grape pomace powder bread high nutritional value |
|
Description |
Статья посвящена возможности использования виноградных продуктов - соков и порошков виноградных выжимок - как источника биологически активных веществ в технологии хлеба повышенной пищевой ценности. Проведены экспериментальные исследования по установлению влияния виноградных добавок на качество готовых изделий. Стаття присвячена можливості використання виноградних продуктів – соків та порошків виноградних вичавок – як джерела біологічно активних речовин у технології хліба підвищеної харчової цінності. Проведено експериментальні дослідження з встановлення впливу виноградних добавок на якість готових виробів. Article is devoted to the possibility of using grape products such as juice and grape pomace powder as a source of biologically active substances in technology of bread with high nutritional value. Experimental researches on establishing the influence of grape supplements on quality of finished products have been made.
|
|
Date |
2013-03-05T08:50:12Z
2013-03-05T08:50:12Z 1987 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Исследование возможности применения продуктов из винограда в хлебопечении / В. Ф. Доценко, В. И. Дробот, Л. Ю. Арсеньева, Ю. В. Устинов, Н. А. Перегуда // Деп. в УкрНИИНТИ. – 1987. – № 3183. – 7 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6734 |
|
Language |
other
|
|