Запис Детальніше

Спосіб виробництва сиркового десерту (Деклараційний патент України на корисну модель №8726)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва сиркового десерту (Деклараційний патент України на корисну модель №8726)
Способ производства творожного десерта (Декларационный патент Украины на полезную модель № 8726)
The method of manufacturing cheesecake dessert (Patent of Ukraine for useful model № 8726)
 
Creator Хомічак, Л. М.
Хомичак, Л. М.
Homichak, L.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Поліщук, Г. Є.
Полищук, Г. Е.
Polischuk, G. E.
Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
 
Subject баластні речовини
балластные вещества
dietary fibers
сиркова основа
сырковая основа
cheesecake dessert
 
Description Спосіб виробництва сиркового десерту, що включає одержання сиркової основи, її охоло¬дження, внесення смакових наповнювачів та цукру при постійному перемішуванні, вимішування, фасування та охолодження, який відрізняється тим, що додатково вносяться баластні речовини, які перед внесенням у сиркову основу в кількості 1,5- 5,0% по масі піддають набуханню у сироватці, взя¬тій у співвідношенні до баластних речовин як 3,5:1, при температурі 42±2ºС із витримкою 5-10 хвилин.Способ производства творожного десерта, что включает получение творожной основы, ее охлаждение, внесения вкусовых наполнителей и сахара при постоянном перемешивании, вымешивания, фасовки и охлаждения, который отличается тем, что дополнительно вносятся балластные вещества, которые перед внесением в сырковую основу в количестве 1,5 - 5,0% по массе подвергают набуханию в сыворотке, взятой в соотношении к балластным веществам как 3,5:1, при температуре 42 ± 2 ºС с выдержкой 5-10 минут.
Ключевые слова: балластные вещества, сырковая основа.
The method of manufacturing cheesecake dessert, which includes getting the curd basis, the cooling, making the taste of sugar and fillers with constant stirring, mixing, filling and cooling, which is characterized in that it additionally introduced ballast substances that before making cheese basis of 1.5 - 5.0% by weight is subjected to swelling in the serum, in the ratio of 3.5:1 as dietary fibers, at 42 ± 2 º C for 5-10 minutes delayed.
 
Date 2013-03-05T09:00:49Z
2013-03-05T09:00:49Z
2005
 
Type Other
 
Identifier Деклараційний патент України на корисну модель №8726, А23С23/00. Спосіб виробництва сиркового десерту / Хомічак Л.М, Грек О.В, Поліщук Г.Є, Онопрійчук О.О. – u 2005 01396; заявл. 15.02.2005; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6738
 
Language uk_UK