Запис Детальніше

Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на корисну модель № 29909)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на корисну модель № 29909)
Способ производства спреда с наполнителем (Патент на полезную модель № 29909)
Method of production spread with filler (Patent for useful model № 29909)
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
Петрина, А. Б.
Петрина, А. Б.
Petrina, A.
Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В.
Tymchuk, A.
 
Subject спред з наповнювачем
спред с наполнителями
spread with filler
нормалізаційно-стабілізаційна система
нормализационно стабилизационная система
normalization stabilization system
емульсія
эмульсия
emulsion
екструдат рису
экструдат риса
extrudate rice
 
Description Спосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим що, в якості нормалізаційно-стабілізаційної системи використовують суміш сухого знежиреного молока та екструдату рису, подрібненого до стану борошна, у співвідношенні 1:2, яку піддають набуханню у воді температурою 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-95 °С із витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С.Способ производства спреда с наполнителем, который включает принятие и первичную обработку сырья, приготовления эмульсии, из нормализационно стабилизационной системой, пастеризацию, превращение смеси в спред, упаковка, который отличается тем что, в качестве нормализационно стабилизационной системы используют смесь сухого обезжиренного молока и экструдата риса, измельченного к состоянию муки, в соотношении 1:2, которую подвергается набуханию в воде температурой 35-40 °С, пастеризуют при температуре 85-95 °С с выдержкой 8-12 минут со следующим охлаждением до 18-20 °С.Method of production spread with filler, which includes acceptance and primary treatment of raw material, preparations of emulsion, from normalization, stabilization system, pasteurization, transformation mixture in spread, packing, which differs that as normalization, stabilization system use mixture of skimmed milk powder and extrudate rice, ground up to the state of flour, in the ratio 1:2, which subject swelling in water by a temperature 308-313 К, pasteurized at a temperature 358-368 К delayed 8-12 minutes with the next cooling to 291-293 К.
 
Date 2013-03-05T09:41:11Z
2013-03-05T09:41:11Z
2008
 
Type Other
 
Identifier Патент 29909 UA, МПК А 23D 7/00 Спосіб виробництва спреду з наповнювачем / Грек О. В, Савченко О. А, Онопрійчук О. О, Петрина А. Б, Тимчук А. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u 2007 12802 ; заявл. 19.11.2007 ; опубл. 25.01.2008, Бюл. № 2, 2008 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6742
 
Language uk_UK