Запис Детальніше

Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових
Технологические приемы сохранения массы молочно-белковых смесей с продуктами переработки зерновых
Technological methods of conservation of mass milk-protein mixtures with products processing grain
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В.
Tymchuk, A.
 
Subject заморожування
замораживание
freezing
суміші на основі сиру кисломолочного
смеси на основе творога
mixtures on the basis of cheese soul-milk
борошно пшеничне
мука пшеничная
a flour is a wheat
крупа манна
крупа манная
groats god sends
напівфабрикати
полуфабрикаты
ready-to-cook foods
 
Description У статті обґрунтовано застосування процесу заморожування сумішей на основі сиру кисломолочного з борошном пшеничним або крупою манною для запобігання втрати маси при дефростації в разі їх подальшого використання в якості основи для напівфабрикатів та сирних продуктів. Наведена порівняльна характеристика ефективної в’язкості, вологоутримуючої здатності сумішей до заморожування та після дефростації і порівняльна характеристика за цими величинами для сиру кисломолочного.В статье обоснованно применение процесса замораживания смесей на основе творога с мукой пшеничной или крупой манной для предотвращения потери массы при дефростации в случае их последующего использования в качестве основы для полуфабрикатов и сырных продуктов. Приведена сравнительная характеристика эффективной вязкости, влагоудерживающей способности смесей до замораживания и после дефростации и сравнительная характеристика по этим показателям для творога.In the article grounded of using of freezing mixtures based on cottage cheese with wheat flour or semolina to prevent weight loss during defrosted if they later use as the basis for finished products and cheese products. The comparative characteristics of effective viscidity, water-retaining capacity of mixtures before freezing and after defrosted and comparative characteristics for these values for cottage cheese.
 
Date 2013-03-05T09:45:16Z
2013-03-05T09:45:16Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Грек О. В. Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових/ О. В. Грек, А.В. Тимчук // Вісник ХНТУСГ ім. Петра Василенка. – 2012. – Випуск 131. – С. 302-307.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6743
 
Language uk_UK