Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових
Технологические приемы сохранения массы молочно-белковых смесей с продуктами переработки зерновых Technological methods of conservation of mass milk-protein mixtures with products processing grain |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Тимчук, А. В. Тымчук, А. В. Tymchuk, A. |
|
Subject |
заморожування
замораживание freezing суміші на основі сиру кисломолочного смеси на основе творога mixtures on the basis of cheese soul-milk борошно пшеничне мука пшеничная a flour is a wheat крупа манна крупа манная groats god sends напівфабрикати полуфабрикаты ready-to-cook foods |
|
Description |
У статті обґрунтовано застосування процесу заморожування сумішей на основі сиру кисломолочного з борошном пшеничним або крупою манною для запобігання втрати маси при дефростації в разі їх подальшого використання в якості основи для напівфабрикатів та сирних продуктів. Наведена порівняльна характеристика ефективної в’язкості, вологоутримуючої здатності сумішей до заморожування та після дефростації і порівняльна характеристика за цими величинами для сиру кисломолочного.В статье обоснованно применение процесса замораживания смесей на основе творога с мукой пшеничной или крупой манной для предотвращения потери массы при дефростации в случае их последующего использования в качестве основы для полуфабрикатов и сырных продуктов. Приведена сравнительная характеристика эффективной вязкости, влагоудерживающей способности смесей до замораживания и после дефростации и сравнительная характеристика по этим показателям для творога.In the article grounded of using of freezing mixtures based on cottage cheese with wheat flour or semolina to prevent weight loss during defrosted if they later use as the basis for finished products and cheese products. The comparative characteristics of effective viscidity, water-retaining capacity of mixtures before freezing and after defrosted and comparative characteristics for these values for cottage cheese.
|
|
Date |
2013-03-05T09:45:16Z
2013-03-05T09:45:16Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек О. В. Технологічні прийоми збереження маси молочно-білкових сумішей з продуктами переробки зернових/ О. В. Грек, А.В. Тимчук // Вісник ХНТУСГ ім. Петра Василенка. – 2012. – Випуск 131. – С. 302-307.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6743 |
|
Language |
uk_UK
|
|