Запис Детальніше

Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю
Ультразвуковая кавитационная обработка хмеля
Ultrasonic cavitation processing of hops
 
Creator Мелетьєв, А. Є.
Носенко, В. Є.
Троценко, П. О.
Король, А. М.
Літвинчук (Воронцова), С. І.
Мелетьев, А. Е.
Носенко, В. Е.
Троценко, П. А.
Король, А. Н.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Meletev, A.
Nosenko, V.
Trotsenko, P.
Korol, A.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
 
Subject ізомеризація
гіркі речовини хмелю
гранульований хміль
ультразвук
кавітація
обробка
екстрагування
горькие вещества хмеля
гранулированный хмель
ультразвук
кавитация
обработка
экстрагирование
изомеризация
isomerization
bitter substances of hops
granular hops
ultrasound
cavitation
processing
extraction
 
Description Експериментально встановлений оптимальний час ультразвукової кавітаційної обробки гранульованого хмелю, який складає 5-10 хвилин. Це дозволить максимально екстрагувати гіркі речовини хмелю. При цьому процес ізомеризації у порівнянні з класичною технологією прискорюється в 10-15 разів.
Экспериментально установлено оптимальное время ультразвуковой кавитационной обработки гранулированного хмеля, которое составляет 5-10 минут. Это позволит максимально экстрагировать горькие вещества хмеля. При этом процесс изомеризации по сравнению с классической технологией ускоряется в 10-15 раз.
Experimentally was determined optimal time of ultrasonic cavitation processing of granular hops, that is 5-10 minutes. This will allow to extract bitter substances of hops maximally. The isomerization process compared to the classical technology accelerates in 10-15 times.
 
Date 2013-03-05T08:41:50Z
2013-03-05T08:41:50Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю / А.Є. Мелетьєв, В.Є. Носенко, П.О. Троценко, А.М. Король, С.І. Воронцова // Наук. праці УДУХТ. – 2001. – № 10 (спецвипуск). – Ч. ІІ. – С. 159–160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6733
 
Language other