Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю
Ультразвуковая кавитационная обработка хмеля Ultrasonic cavitation processing of hops |
|
Creator |
Мелетьєв, А. Є.
Носенко, В. Є. Троценко, П. О. Король, А. М. Літвинчук (Воронцова), С. І. Мелетьев, А. Е. Носенко, В. Е. Троценко, П. А. Король, А. Н. Литвинчук (Воронцова), С. И. Meletev, A. Nosenko, V. Trotsenko, P. Korol, A. Litvynchuk (Vorontsova), S. |
|
Subject |
ізомеризація
гіркі речовини хмелю гранульований хміль ультразвук кавітація обробка екстрагування горькие вещества хмеля гранулированный хмель ультразвук кавитация обработка экстрагирование изомеризация isomerization bitter substances of hops granular hops ultrasound cavitation processing extraction |
|
Description |
Експериментально встановлений оптимальний час ультразвукової кавітаційної обробки гранульованого хмелю, який складає 5-10 хвилин. Це дозволить максимально екстрагувати гіркі речовини хмелю. При цьому процес ізомеризації у порівнянні з класичною технологією прискорюється в 10-15 разів.
Экспериментально установлено оптимальное время ультразвуковой кавитационной обработки гранулированного хмеля, которое составляет 5-10 минут. Это позволит максимально экстрагировать горькие вещества хмеля. При этом процесс изомеризации по сравнению с классической технологией ускоряется в 10-15 раз. Experimentally was determined optimal time of ultrasonic cavitation processing of granular hops, that is 5-10 minutes. This will allow to extract bitter substances of hops maximally. The isomerization process compared to the classical technology accelerates in 10-15 times. |
|
Date |
2013-03-05T08:41:50Z
2013-03-05T08:41:50Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ультразвукова кавітаційна обробка хмелю / А.Є. Мелетьєв, В.Є. Носенко, П.О. Троценко, А.М. Король, С.І. Воронцова // Наук. праці УДУХТ. – 2001. – № 10 (спецвипуск). – Ч. ІІ. – С. 159–160.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6733 |
|
Language |
other
|
|