Запис Детальніше

Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива
Усовершенствование технологии хранения хмеля в пивоварении
Improving the storage technology of hops in brewing
 
Creator Венгер, О. О.
Ляшенко, М. І.
Проценко, Л. В.
Бармакова, В. І.
Мелетьєв, А. Є.
Літвинчук (Воронцова), С. І.
Венгер, О. А
Ляшенко, Н. И.
Проценко, Л. В.
Бармакова, В. И.
Мелетьев, А. Е.
Литвинчук (Воронцова), С. И.
Venger, O.
Liashenko, N.
Protsenko, L. V.
Barmakova, V.
Meletev, A.
Litvynchuk (Vorontsova), S.
 
Subject хміль
індекс старіння
альфа-кислоти
м’які смоли
ефірна олія
хмель
индекс старения
альфа-кислоты
мягкие смолы
эфирное масло
oxidation index
alpha-acids
нop
soft pitches
ethereous oils
 
Description Наведено результати досліджень впливу терміну та умов зберігання пресованого хмелю реєстрованих сортів на склад гірких речовин, індексу старіння та ефірних олій. Визначено, що у процесі зберігання хмелю при температурному режимі +2...+4 °С, можна в 2–4 рази зменшити втрати гірких речовин та в 2 рази – ефірної олії, в результаті чого підвищиться якість хмелю у процесі зберігання.
Приведены результаты исследований влияния срока и условий хранения прессованного хмеля зарегистрированных сортов на состав горьких веществ, индекса старения и эфирных масел. Определено, что в процессе хранения хмеля при температурном режиме +2...+4 °С, можно в 2–4 раза уменьшить потери горьких веществ и в 2 раза – эфирного масла, в результате чего повысится качество хмеля в процессе хранения.
The results of researches of influence of term as well as storage conditions of pressed hop of registered sorts to the content of bitter substances, oxidation index and ethereous oils have given. It has been proven the reduction of bitter substances losses during hop storage in temperature interval +2...+4 °С in 2–4 times and ethereous oils – in 2 times. As result the quality of hop improves during storage.
 
Date 2013-03-05T09:10:54Z
2013-03-05T09:10:54Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Удосконалення технології зберігання хмелю у виробництві пива / О. О. Венгер, М. І. Ляшенко, Л. В. Проценко, та ін. // Наукові праці НУХТ. – 2006. – № 18. – С. 46–49.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6739
 
Language other