Запис Детальніше

Использование препаратов на основе глутатиона дрожжей для снижения концентрации диоксида серы при производстве розовых столовых виноматериалов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование препаратов на основе глутатиона дрожжей для снижения концентрации диоксида серы при производстве розовых столовых виноматериалов
Використання препаратів на основі глутатіону дріжджів для зниження концентрації діоксиду сірки при виробництві рожевих столових виноматеріалів
The use of preparations based on glutathione of yeasts to decline of concentration of dioxide sulfur in the production of table rose wine
 
Creator Билько, М. В.
Білько, М. В.
Bilko, M.
Тенетка, А. И.
Тенетка, А. І.
Tenetka, A.
 
Subject танін
рожеві столові виноматеріали
глутатіон дріжджів
антиоксиданти
діоксид сірки
розовые столовые виноматериалы
глутатион дрожжей
антиоксиданты
диоксид серы
танин
tannin
rose
glutathione of yeasts
antioxidant
dioxide of sulfur
 
Description Цель работы заключалась в исследовании влияния частичной замены диоксида серы на препараты на основе глутатиона дрожжей и танина на качество розовых столовых виноматериалов.
Нами было установлено, что использование танина и глутатиона дрожжей позитивно влияет на органолептические показатели розовых столовых виноматериалов, позволяет снизить дозу вносимого диоксида серы, защищает от окисления и способствует получению розовых вин с разными оттенками цвета.
Мета роботи полягала в дослідженні впливу часткової заміни діоксиду сірки на препарати на основі глутатіону дріжджів і таніну на якість рожевих столових виноматеріалів.
Нами було встановлено, що використання таніну і глутатіону дріжджів позитивно впливає на органолептичні показники рожевих столових виноматеріалів, дозволяє знизити дозу внесеного діоксиду сірки, захищає від окислення і сприяє отриманню рожевих вин з різними відтінками кольору.
It would practice for protecting of such types of wine from oxidization apply other antioxidants, which have an organic or wine origin. They include glutathione of yeasts and tannin. The purpose of work was research an influence of partial replacement of dioxide of sulfur on preparations which based on glutathione of yeasts and tannin on the quality of rose wine-materials.
We set that the use of tannin and glutathione of yeasts have well influence on the organoleptic features of rose wine-materials that allows decreasing the dose of dioxide of sulfur, protects from oxidization and helps in the receipt of various of rosy color.
 
Date 2013-03-05T09:15:02Z
2013-03-05T09:15:02Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Билько, М.В. Использование препаратов на основе глутатиона дрожжей для снижения концентрации диоксида серы при производстве розовых столовых виноматериалов / М.В. Билько, А. И. Тенетко / / Напитки. Технологии и инновации. - 2012. - № 11-12 (16). - С. 72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6740
 
Language other