Использование препаратов на основе глутатиона дрожжей для снижения концентрации диоксида серы при производстве розовых столовых виноматериалов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Использование препаратов на основе глутатиона дрожжей для снижения концентрации диоксида серы при производстве розовых столовых виноматериалов
Використання препаратів на основі глутатіону дріжджів для зниження концентрації діоксиду сірки при виробництві рожевих столових виноматеріалів The use of preparations based on glutathione of yeasts to decline of concentration of dioxide sulfur in the production of table rose wine |
|
Creator |
Билько, М. В.
Білько, М. В. Bilko, M. Тенетка, А. И. Тенетка, А. І. Tenetka, A. |
|
Subject |
танін
рожеві столові виноматеріали глутатіон дріжджів антиоксиданти діоксид сірки розовые столовые виноматериалы глутатион дрожжей антиоксиданты диоксид серы танин tannin rose glutathione of yeasts antioxidant dioxide of sulfur |
|
Description |
Цель работы заключалась в исследовании влияния частичной замены диоксида серы на препараты на основе глутатиона дрожжей и танина на качество розовых столовых виноматериалов. Нами было установлено, что использование танина и глутатиона дрожжей позитивно влияет на органолептические показатели розовых столовых виноматериалов, позволяет снизить дозу вносимого диоксида серы, защищает от окисления и способствует получению розовых вин с разными оттенками цвета. Мета роботи полягала в дослідженні впливу часткової заміни діоксиду сірки на препарати на основі глутатіону дріжджів і таніну на якість рожевих столових виноматеріалів. Нами було встановлено, що використання таніну і глутатіону дріжджів позитивно впливає на органолептичні показники рожевих столових виноматеріалів, дозволяє знизити дозу внесеного діоксиду сірки, захищає від окислення і сприяє отриманню рожевих вин з різними відтінками кольору. It would practice for protecting of such types of wine from oxidization apply other antioxidants, which have an organic or wine origin. They include glutathione of yeasts and tannin. The purpose of work was research an influence of partial replacement of dioxide of sulfur on preparations which based on glutathione of yeasts and tannin on the quality of rose wine-materials. We set that the use of tannin and glutathione of yeasts have well influence on the organoleptic features of rose wine-materials that allows decreasing the dose of dioxide of sulfur, protects from oxidization and helps in the receipt of various of rosy color. |
|
Date |
2013-03-05T09:15:02Z
2013-03-05T09:15:02Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Билько, М.В. Использование препаратов на основе глутатиона дрожжей для снижения концентрации диоксида серы при производстве розовых столовых виноматериалов / М.В. Билько, А. И. Тенетко / / Напитки. Технологии и инновации. - 2012. - № 11-12 (16). - С. 72-73.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6740 |
|
Language |
other
|
|