Деякі підходи до оцінки сортового аромату столових виноматеріалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі підходи до оцінки сортового аромату столових виноматеріалів
Некоторые подходы к оценке сортового аромата столовых виноматериалов Some approaches to the evaluation of aroma of table wine |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Анікіна, Н. С. Аникина, Н. С. Anikina, N. Гержикова, В. Г. Гержикова, В. Г. Gerjikova, V. Коновец, Н. Коновец, Н. Konovets, N. |
|
Subject |
вищі спирти
альдегіди аромат столові виноматеріали терпенові спирти складні ефіри высшие спирты альдегиды аромат столовые виноматериалы терпеновые спирты сложные эфиры higher alcohols aldehydes flavor table wine materials terpenic alcohols esters |
|
Description |
Наведено дослідження по розробці комплексного підходу для оцінки аромату сортових виноматеріалів, який заснований на визначенні кількісного вмісту і якісного складу фонових і основного класів ароматоутворюючих речовин. Встановлені діапазони їх варіювання для сортових виноматеріалів з Аліготе і Ркацителі. Розроблена схема оцінки аромату столового виноматеріалу дозволяє визначити якість аромату сортового виноматеріалу і використовувати отримані результати для встановлення автентичності сортових вин.
Приведены исследования по разработке комплексного подхода для оценки аромата сортовых виноматериалов, в основу которого легло количественное содержание и качественный состав фоновых и основного классов ароматобразующих веществ. Установлены диапазоны их варьирования для сортовых виноматериалов из Алиготе и Ркацители. Разработанная схема оценки аромата столового виноматериала позволяет определить качество аромата сортового виноматериала и использовать полученные результаты для установления подлинности сортовых вин. Research to develop a comprehensive approach to assess varietal wine flavor were given. Studies are based on quantitative and qualitative composition of the content of aromatics. The ranges of variation for varietal wine from Aliquot and Rkatsiteli were installed. The scheme assessment flavor of table wine material to determine the quality of flavor varietal wine stock and use the results to establish the authenticity of varietal wines. |
|
Date |
2013-03-05T09:35:26Z
2013-03-05T09:35:26Z 2001 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Деякі підходи до оцінки сортового аромату столових виноматеріалів / М. В. Білько, Н. Анікіна, В. Г. Гержикова, Н. Коновец // Виноградарство и виноделие. Магарач. – 2001. - № 4. – С.19-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6741 |
|
Language |
other
|
|