Запис Детальніше

Деякі підходи до оцінки сортового аромату столових виноматеріалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Деякі підходи до оцінки сортового аромату столових виноматеріалів
Некоторые подходы к оценке сортового аромата столовых виноматериалов
Some approaches to the evaluation of aroma of table wine
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Анікіна, Н. С.
Аникина, Н. С.
Anikina, N.
Гержикова, В. Г.
Гержикова, В. Г.
Gerjikova, V.
Коновец, Н.
Коновец, Н.
Konovets, N.
 
Subject вищі спирти
альдегіди
аромат
столові виноматеріали
терпенові спирти
складні ефіри
высшие спирты
альдегиды
аромат
столовые виноматериалы
терпеновые спирты
сложные эфиры
higher alcohols
aldehydes
flavor
table wine materials
terpenic alcohols
esters
 
Description Наведено дослідження по розробці комплексного підходу для оцінки аромату сортових виноматеріалів, який заснований на визначенні кількісного вмісту і якісного складу фонових і основного класів ароматоутворюючих речовин. Встановлені діапазони їх варіювання для сортових виноматеріалів з Аліготе і Ркацителі. Розроблена схема оцінки аромату столового виноматеріалу дозволяє визначити якість аромату сортового виноматеріалу і використовувати отримані результати для встановлення автентичності сортових вин.
Приведены исследования по разработке комплексного подхода для оценки аромата сортовых виноматериалов, в основу которого легло количественное содержание и качественный состав фоновых и основного классов ароматобразующих веществ. Установлены диапазоны их варьирования для сортовых виноматериалов из Алиготе и Ркацители. Разработанная схема оценки аромата столового виноматериала позволяет определить качество аромата сортового виноматериала и использовать полученные результаты для установления подлинности сортовых вин.
Research to develop a comprehensive approach to assess varietal wine flavor were given. Studies are based on quantitative and qualitative composition of the content of aromatics. The ranges of variation for varietal wine from Aliquot and Rkatsiteli were installed. The scheme assessment flavor of table wine material to determine the quality of flavor varietal wine stock and use the results to establish the authenticity of varietal wines.
 
Date 2013-03-05T09:35:26Z
2013-03-05T09:35:26Z
2001
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Деякі підходи до оцінки сортового аромату столових виноматеріалів / М. В. Білько, Н. Анікіна, В. Г. Гержикова, Н. Коновец // Виноградарство и виноделие. Магарач. – 2001. - № 4. – С.19-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6741
 
Language other