Вплив технологічних прийомів на вміст терпенів в столових виноматериалів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив технологічних прийомів на вміст терпенів в столових виноматериалів
Влияние технологических приемов на содержание терпенов в столовых виноматериалах Impact of technologica lmethods for the maintenance of terpenesin the table winematerials |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Чурсіна, О. О. Чурсина, О. А. Chursina, O. Виноградов, В. О. Виноградов, В. А. Vinogradov, V. |
|
Subject |
освітлюючи матеріали
раса дріжджів терпенові сполуки переробка винограду ферментні препарати раса дрожжей терпеновые соединения переработка винограда ферментные препараты осветляющие материалы enzyme preparations yeast terpenic alcohols processing of grapes clarifying materials |
|
Description |
Зміни концентрацій терпенових сполук в столових винах визначаються залежно від використання різних технологій. Результати досліджень показали, що на вміст терпенів впливають способи переробки винограду, використання ферментних препаратів глікозидазної і пектолітичної дії, різні раси дріжджів.
Изменения концентраций терпеновых веществ в столовых винах определяются в зависимости от использования различных технологий. Результаты исследований показали, что на содержание терпенов влияют способы переработки винограда, использования ферментных препаратов гликозидазного и пектолитические действия, различные расы дрожжей. Changes in the concentrations of terpene compounds in table wines, depending on the use of different technologies have been identified. The results showed that the content of terpenes influence of grape processing methods, the use of enzyme preparations of glycosidases and pectolytic activities, the different races of yeast. |
|
Date |
2013-03-05T10:06:36Z
2013-03-05T10:06:36Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Вплив технологічних прийомів на вміст терпенів в столових виноматериалів / М. В. Білько, О. О. Чурсина, В. О. Виноградов // Использование достижений современной науки в виноградарстве и виноделии ИВиВ «Магарач». Сборник научных трудов. – Ялта, 1998. – Т. 2. – С. 34-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6744 |
|
Language |
other
|
|