Запис Детальніше

Вплив технологічних прийомів на вміст терпенів в столових виноматериалів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив технологічних прийомів на вміст терпенів в столових виноматериалів
Влияние технологических приемов на содержание терпенов в столовых виноматериалах
Impact of technologica lmethods for the maintenance of terpenesin the table winematerials
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Чурсіна, О. О.
Чурсина, О. А.
Chursina, O.
Виноградов, В. О.
Виноградов, В. А.
Vinogradov, V.
 
Subject освітлюючи матеріали
раса дріжджів
терпенові сполуки
переробка винограду
ферментні препарати
раса дрожжей
терпеновые соединения
переработка винограда
ферментные препараты
осветляющие материалы
enzyme preparations
yeast
terpenic alcohols
processing of grapes
clarifying materials
 
Description Зміни концентрацій терпенових сполук в столових винах визначаються залежно від використання різних технологій. Результати досліджень показали, що на вміст терпенів впливають способи переробки винограду, використання ферментних препаратів глікозидазної і пектолітичної дії, різні раси дріжджів.
Изменения концентраций терпеновых веществ в столовых винах определяются в зависимости от использования различных технологий. Результаты исследований показали, что на содержание терпенов влияют способы переработки винограда, использования ферментных препаратов гликозидазного и пектолитические действия, различные расы дрожжей.
Changes in the concentrations of terpene compounds in table wines, depending on the use of different technologies have been identified. The results showed that the content of terpenes influence of grape processing methods, the use of enzyme preparations of glycosidases and pectolytic activities, the different races of yeast.
 
Date 2013-03-05T10:06:36Z
2013-03-05T10:06:36Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Вплив технологічних прийомів на вміст терпенів в столових виноматериалів / М. В. Білько, О. О. Чурсина, В. О. Виноградов // Использование достижений современной науки в виноградарстве и виноделии ИВиВ «Магарач». Сборник научных трудов. – Ялта, 1998. – Т. 2. – С. 34-39.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6744
 
Language other