Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду
Пути увеличения содержания терпеновых спиртов в винах, как истинных носителей аромата винограда Ways of increasing the content of terpene alcohols in wine as true bearers of grape flavor |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Гержикова, В. Г. Гержикова, В. Г. Gerjikova, V. Домарецький, В. А. Домарецкий, В. А. Domareckij, V. Михайлевська, Т. В. Михайлевская, Т. В. Myhaylevska, T. |
|
Subject |
Рислінг
Ркацителі аромат столові виноматеріали терпенові спирти ферментний препарат Рислинг Ркацители аромат столовые виноматериалы терпеновые спирты ферментый препарат Riesling Rkatsiteli flavor table wine materials terpenic alcohols enzyme preparation |
|
Description |
Досліджено сухі вина з сортів винограду Рислінг та Ркацителі з використанням ферментного препарату NOVOFERM 12. Доведено позитивний вплив ферментного препарату на вихід сусла та дегустаційну характеристику столових сухих вин.
Исследованы сухие вина из сортов винограда Рислинг и Ркацители с использованием ферментного препарата Novoferm 12. Доказано позитивное влияние ферментного препарата на віход сусла и дегустационную характеристику столових сухих вин. Dry wines from grape varieties Riesling and Rkatsiteli using enzyme preparation Novoferm 12 were investigated. The positive impact on the amount of the enzyme preparation mustand tasting characteristics table dry wine has been proven. |
|
Date |
2013-03-05T10:32:10Z
2013-03-05T10:32:10Z 1998 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду / М. В. Білько, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький, Т. В. Михайлевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. – Ч. II. – С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6745 |
|
Language |
other
|
|