Запис Детальніше

Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду
Пути увеличения содержания терпеновых спиртов в винах, как истинных носителей аромата винограда
Ways of increasing the content of terpene alcohols in wine as true bearers of grape flavor
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Гержикова, В. Г.
Гержикова, В. Г.
Gerjikova, V.
Домарецький, В. А.
Домарецкий, В. А.
Domareckij, V.
Михайлевська, Т. В.
Михайлевская, Т. В.
Myhaylevska, T.
 
Subject Рислінг
Ркацителі
аромат
столові виноматеріали
терпенові спирти
ферментний препарат
Рислинг
Ркацители
аромат
столовые виноматериалы
терпеновые спирты
ферментый препарат
Riesling
Rkatsiteli
flavor
table wine materials
terpenic alcohols
enzyme preparation
 
Description Досліджено сухі вина з сортів винограду Рислінг та Ркацителі з використанням ферментного препарату NOVOFERM 12. Доведено позитивний вплив ферментного препарату на вихід сусла та дегустаційну характеристику столових сухих вин.
Исследованы сухие вина из сортов винограда Рислинг и Ркацители с использованием ферментного препарата Novoferm 12. Доказано позитивное влияние ферментного препарата на віход сусла и дегустационную характеристику столових сухих вин.
Dry wines from grape varieties Riesling and Rkatsiteli using enzyme preparation Novoferm 12 were investigated. The positive impact on the amount of the enzyme preparation mustand tasting characteristics table dry wine has been proven.
 
Date 2013-03-05T10:32:10Z
2013-03-05T10:32:10Z
1998
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Шляхи збільшення вмісту терпенових сполук у винах, як справжніх носіїв аромату винограду / М. В. Білько, В. Г. Гержикова, В. А. Домарецький, Т. В. Михайлевська // Наукові праці УДУХТ. - 1998. - № 4. – Ч. II. – С. 61-62.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6745
 
Language other