Запис Детальніше

Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід №87382)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент на винахід №87382)
Способ производства спреда с наполнителем (Патент на изобретение № 87382)
The mode of production spread with filling (Patent № 87382)
 
Creator Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
Петрина, А. Б.
Петрина, А. Б.
Petrina, A.
Тимчук, А. В.
Тымчук, А. В.
Tymchuk, A.
 
Subject нормалізаційно-стабілізаційна система
нормализационного-стабилизационная система
the normalization-stabilizing system
екструдат рису
экструдат риса
the extrudate rice
жир рослинний
жир растительный
vegetable fat
емульгатор
эмульгатор
emulsifier
ароматизатор
ароматизатор
flavor
 
Description Спосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приймання та первинну обробку сировини, приготування емульсії з нормалізаційно-стабілізаційною системою, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим, що як нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують суміш сухого знежиреного молока в кількості 4,39- 6,58 кг та ексгрудату рису в кількості 15,36-17,55 кг, подрібненого до стану борошна, яку піддають набуханню у воді при температурі 35-40 °С, пастеризують при температурі 85-90 ºС з витримкою 8-12 хв з наступним охолодженням до 18-20 °С, причому основа емульсії складається з масла "Селянського" солодковершкового несолоного в кількості 189,74-189,99 кг, жиру рослинного - 569,22 кг, емульгатора - 4,00 кг, ароматизатора - 0,3 кг.Способ производства спреда с наполнителем, включающий приемку и первичную обработку сырья, приготовления эмульсии с нормализационно-стабилизационной системой, пастеризацию, превращения смеси в спред, упаковки, который отличается тем, что как нормализационного-стабилизационную систему используют смесь сухого обезжиренного молока в количестве 4,39 - 6,58 кг и ексгрудата риса в количестве 15,36-17,55 кг, измельченного до состояния муки, которую подвергают набуханию в воде при температуре 35-40 °С, пастеризуют при температуре 85-90 ºС с выдержкой 8-12 мин с последующим охлаждением до 18-20 °С, причем основа эмульсии состоит из масла "Крестьянского" сладкосливочного несоленого в количестве 189,74-189,99 кг, жира растительного - 569,22 кг, эмульгатора - 4,00 кг, ароматизатора - 0,3 кг.The mode of production spread with filling, including receipt and initial processing of raw materials, with the preparation emulsion normalization -stabilizing system, pasteurization, turning the mixture spreads, packaging, characterized in that as the normalization-stabilization system, a mixture of skimmed milk of 4.39 - 6.58 kg and rice in quantity eksgrudata 15,36-17,55 kg flour milled to a state which is subjected to swelling in water at a temperature of 35-40 ° C, pasteurized at a temperature of 85-90 º C with a 8-12 min delay and then cooled to 18-20 °C, and the emulsion consists of oil "Country" in the amount of unsalted sweet-189,74-189,99 kg of vegetable oil - 569.22 kg, emulsifier - 4.00 kg, flavoring - 0 , 3 kg.
 
Date 2013-03-05T12:54:05Z
2013-03-05T12:54:05Z
2009
 
Type Other
 
Identifier Патент 87382 UA, МПК (2006) A23D7/00 Спосіб виробництва спреду з наповнювачем / Грек О. В, Савченко О. А, Онопрійчук О. О, Петрина А. Б, Тимчук А. В. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № а 2007 12801 ; заявл. 23.11.2007 ; опубл. 10.07.2009, Бюл. № 13, 2009 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6757
 
Language uk_UK