Залежність аромата столових виноматеріалів від умов проведення спиртового бродіння виноградного сусла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Залежність аромата столових виноматеріалів від умов проведення спиртового бродіння виноградного сусла
Зависимость аромата столовых виноматериалов от условий проведения спиртового брожения виноградного сусла Dependence flavor of table wine from the conditions of the alcoholic fermentation of grape musts |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Гержикова, В. Г. Гержикова, В. Г. Gerjikova, V. Курочкин, А. Ю. Курочкин, А. Ю. Kurochkin, A. Бабакіна, Е. Л. Бабакина, Э. Л. Babakina, E. |
|
Subject |
складні ефіри
раси дріжджів аромат столові виноматеріали спиртове бродіння терпенові спирти сложные эфиры расы дрожжей аромат столовые виноматериалы спиртовое брожение терпеновые спирты terpenic alcohols yeast flavor table wine materials fermentation esters |
|
Description |
Вивчено вплив умов і параметрів спиртового бродіння, рас дріжджів на формування сортового аромату столових білих виноматеріалів. Встановлено значне зниження терпенових спиртів при спиртовому бродінні сусла, разом з цим низькі температури бродіння приводять до мінімальної втрати терпенових спиртів. Використання рас дріжджів 47-К і Феодосія 1-19 дають можливість отримати виноматеріали з високим вмістом терпенових спиртів, складних ефірів і яскравим сортовим ароматом.
Изучено влияние условий и параметров спиртового брожения, рас дрожжей на формирование сортового аромата столовых белых виноматериалов. Установлено значительное снижение терпеновых спиртов при спиртовом брожении сусла, низкие температуры брожения при водят к минимальной потере терпеновых спиртов. Использование рас дрожжей 47-К и Феодосия 1-19 дают возможность получить виноматериалы с высоким содержанием терпеновых спиртов, сложных эфиров и ярким сортовым ароматом. The influence of conditions and parameters of alcoholic fermentation, yeast to form aroma of white table wine were studied. Reduction of terpene alcohols during alcoholic fermentation have been installed. Fermentation at low temperatures lead to a minimal loss of terpene alcohols. Yeast 47-K and Feodosia 1-19 qualify you for a wine materials with a high content of terpene alcohols, esters and striking varietal aroma. |
|
Date |
2013-03-05T10:53:31Z
2013-03-05T10:53:31Z 2000 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Залежність аромата столових виноматеріалів від умов проведення спиртового бродіння виноградного сусла / М. В. Білько, В. Г. Гержикова, А. Ю. Курочкин, Е. Л. Бабакіна // Виноград и вино России. - №1. – 2000. – С. 26-27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6747 |
|
Language |
other
|
|