Запис Детальніше

Спосіб виробництва структурованого молочного продукту (Деклараційний патент на корисну модель №8728)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва структурованого молочного продукту (Деклараційний патент на корисну модель №8728)
Способ производства структурированного молочного продукта (Декларационный патент на полезную модель № 8728)
The method of manufacturing a structured dairy product (Patent of for useful model № 8728)
 
Creator Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Грек, О. В.
Грек, Е. В.
Grek, O.
Савченко, О. А.
Савченко, А. А.
Savchenko, O.
Онопрійчук, О. О.
Оноприйчук, Е. А.
Onopriychuk, O.
 
Subject структурований молочний продукт
структурированный молочный продукт
structured dairy product
нормалізаційно-стабілізаційна система
нормализационно-стабилизационная система
normalization, stabilization system
екструдат рису
экструдат риса
the extrudate rice
молочна основа
молочная основа
milk base
 
Description Спосіб виробництва структурованого молочного продукту, що включає одержання вершків, їх охолодження, внесення природної нормалізаційно-стабілізаційної системи, підігрів, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження та фасування, який відрізняється тим, що як природну нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують екструдат рису, який в кількості 2-3% до маси готового продукту перед внесенням у молочну основу подрібнюють до стану борошна і піддають набухан¬ню у пастеризованому знежиреному молоці при температурі 42±2ºС із витримкою 15-20 хвилин.Способ производства структурированного молочного продукта, что включает получение сливок, их охлаждение, внесение естественной нормализационно-стабилизационной системы, подогрев, гомогенизацию, пастеризацию, охлаждение и фасовку, который отличается тем, что как естественную нормализационно-стабилизационную систему используют экструдат риса, который в количестве 2 -3% к массе готового продукта перед внесением в молочную основу дробят до состояния муки и подвергают набуханию в пастеризованном обезжиренном молоке при температуре 42 ± 2 ºС с выдержкой 15-20 минут.The method of manufacturing a structured dairy product that includes getting cream, their cooling, making the natural normalization, stabilization systems, heating, homogenization, pasteurization, refrigeration and packaging, which is characterized by the fact that as a natural normalization, stabilization system is used extrudate rice that at 2 -3% to the weight of the finished product before making milk-based state crushed to flour and subjected to swelling in pasteurized skim milk at a temperature of 42 ± 2 º C for 15-20 minutes delayed.
 
Date 2013-03-05T13:00:33Z
2013-03-05T13:00:33Z
2005
 
Type Other
 
Identifier Патент 8728 UA, МПК А23С23/00 Спосіб виробництва структурованого молочного продукту / Ковбаса В. М, Грек О. В, Савченко О. А, Онопрійчук О. О. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u 2005 01398 ; заявл. 15.02.2005 ; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6759
 
Language uk_UK