Спосіб виробництва структурованого молочного продукту (Деклараційний патент на корисну модель №8728)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва структурованого молочного продукту (Деклараційний патент на корисну модель №8728)
Способ производства структурированного молочного продукта (Декларационный патент на полезную модель № 8728) The method of manufacturing a structured dairy product (Patent of for useful model № 8728) |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. Савченко, О. А. Савченко, А. А. Savchenko, O. Онопрійчук, О. О. Оноприйчук, Е. А. Onopriychuk, O. |
|
Subject |
структурований молочний продукт
структурированный молочный продукт structured dairy product нормалізаційно-стабілізаційна система нормализационно-стабилизационная система normalization, stabilization system екструдат рису экструдат риса the extrudate rice молочна основа молочная основа milk base |
|
Description |
Спосіб виробництва структурованого молочного продукту, що включає одержання вершків, їх охолодження, внесення природної нормалізаційно-стабілізаційної системи, підігрів, гомогенізацію, пастеризацію, охолодження та фасування, який відрізняється тим, що як природну нормалізаційно-стабілізаційну систему використовують екструдат рису, який в кількості 2-3% до маси готового продукту перед внесенням у молочну основу подрібнюють до стану борошна і піддають набухан¬ню у пастеризованому знежиреному молоці при температурі 42±2ºС із витримкою 15-20 хвилин.Способ производства структурированного молочного продукта, что включает получение сливок, их охлаждение, внесение естественной нормализационно-стабилизационной системы, подогрев, гомогенизацию, пастеризацию, охлаждение и фасовку, который отличается тем, что как естественную нормализационно-стабилизационную систему используют экструдат риса, который в количестве 2 -3% к массе готового продукта перед внесением в молочную основу дробят до состояния муки и подвергают набуханию в пастеризованном обезжиренном молоке при температуре 42 ± 2 ºС с выдержкой 15-20 минут.The method of manufacturing a structured dairy product that includes getting cream, their cooling, making the natural normalization, stabilization systems, heating, homogenization, pasteurization, refrigeration and packaging, which is characterized by the fact that as a natural normalization, stabilization system is used extrudate rice that at 2 -3% to the weight of the finished product before making milk-based state crushed to flour and subjected to swelling in pasteurized skim milk at a temperature of 42 ± 2 º C for 15-20 minutes delayed.
|
|
Date |
2013-03-05T13:00:33Z
2013-03-05T13:00:33Z 2005 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент 8728 UA, МПК А23С23/00 Спосіб виробництва структурованого молочного продукту / Ковбаса В. М, Грек О. В, Савченко О. А, Онопрійчук О. О. ; заявник - патентовласник Національний університет харчових технологій. — № u 2005 01398 ; заявл. 15.02.2005 ; опубл. 15.08.2005, Бюл. № 8, 2005 р.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6759 |
|
Language |
uk_UK
|
|