Запис Детальніше

Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою (Патент України на винахід № 1500)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою (Патент України на винахід № 1500)
Способ производства песочных пирожных с фруктовой начинкой (Патент Украины на изобретение № 1500)
The mode of production of sand cakes with fruit (The patent of Ukraine for invention № 1500)
 
Creator Дороховіч, А. М.
Дорохович, А. М.
Dorohovich, A.
Малиновський, В. В.
Малиновский, В. В.
Malynovsky, V.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Горбунов, В. С.
Горбунов, В. С.
Gorbunov, V.
Сисоєв, І. О.
Сысоев, И. А.
Sysoev, I.
Сухий, Л. С.
Сухой, Л. С.
Suhiy, L.
Зубач, Л. У.
Зубач, Л. У.
Zubach, L.
Томящук, І. І.
Томящук, И. И.
Tomyaschuk, I.
Старунь, С. В.
Старунь, С. В.
Starun, S.
Березуцький, В. І.
Березуцкий, В. И.
Berezutskiy, V.
 
Subject пісочні тістечка
тісто
фруктова начинка
гідрофільні термоактивні добавки
термонестійкі добавки
песочные пирожные
тесто
фруктовая начинка
гидрофильные термоактивные добавки
термонеустойчивые добавки
sand cakes
pastry
fruit filling
thermosets additives
thermo hydrophilic additives
 
Description Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою, відрізняється тим, що, з метою поліпшення якості виробів шляхом збільшення вмісту начинки, скорочення тривалості випічки і збільшення термінів зберігання. У фруктову начинку додатково вводять гідрофільні термоактивні і термонестійкі добавки. Способ производства песочных пирожных с фруктовой начинкой, отличается тем, что, с целью улучшения качества изделий путем увеличения содержания начинки, сокращение продолжительности выпечки и увеличения сроков хранения. В фруктовую начинку дополнительно вводят гидрофильные термоактивные и термонестойкие добавки. The mode of production of sand cakes with fruit filling, characterized in that, in order to improve product quality by increasing the content of the filling, reducing the length of baking and extend shelf life. In fruit fillings additionally added hydrophilic thermosets and thermo hydrophilic additives.
 
Date 2013-03-05T11:57:15Z
2013-03-05T11:57:15Z
1994
 
Type Other
 
Identifier Пат. України на винахід №1500, МПК: A21D13/08. Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою / Дороховіч А.М., Маліновський В.В., Оболкіна В.І., Горбунов В.С., Сисоєв І.О., Сухий Л.С., Зубач Л.У., Томящук І.І., Старунь С.В., Березуцький В.І.; власник Київський технологічний інститут харчової промисловості; Український науково-дослідний та конструкторський інститут продовольчого машинобудування. - № 4493884/SU; заявл. 14.10.88; опубл. 25.07.1994, бюл. № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6750
 
Language uk_UK