Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою (Патент України на винахід № 1500)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою (Патент України на винахід № 1500)
Способ производства песочных пирожных с фруктовой начинкой (Патент Украины на изобретение № 1500) The mode of production of sand cakes with fruit (The patent of Ukraine for invention № 1500) |
|
Creator |
Дороховіч, А. М.
Дорохович, А. М. Dorohovich, A. Малиновський, В. В. Малиновский, В. В. Malynovsky, V. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Горбунов, В. С. Горбунов, В. С. Gorbunov, V. Сисоєв, І. О. Сысоев, И. А. Sysoev, I. Сухий, Л. С. Сухой, Л. С. Suhiy, L. Зубач, Л. У. Зубач, Л. У. Zubach, L. Томящук, І. І. Томящук, И. И. Tomyaschuk, I. Старунь, С. В. Старунь, С. В. Starun, S. Березуцький, В. І. Березуцкий, В. И. Berezutskiy, V. |
|
Subject |
пісочні тістечка
тісто фруктова начинка гідрофільні термоактивні добавки термонестійкі добавки песочные пирожные тесто фруктовая начинка гидрофильные термоактивные добавки термонеустойчивые добавки sand cakes pastry fruit filling thermosets additives thermo hydrophilic additives |
|
Description |
Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою, відрізняється тим, що, з метою поліпшення якості виробів шляхом збільшення вмісту начинки, скорочення тривалості випічки і збільшення термінів зберігання. У фруктову начинку додатково вводять гідрофільні термоактивні і термонестійкі добавки. Способ производства песочных пирожных с фруктовой начинкой, отличается тем, что, с целью улучшения качества изделий путем увеличения содержания начинки, сокращение продолжительности выпечки и увеличения сроков хранения. В фруктовую начинку дополнительно вводят гидрофильные термоактивные и термонестойкие добавки. The mode of production of sand cakes with fruit filling, characterized in that, in order to improve product quality by increasing the content of the filling, reducing the length of baking and extend shelf life. In fruit fillings additionally added hydrophilic thermosets and thermo hydrophilic additives.
|
|
Date |
2013-03-05T11:57:15Z
2013-03-05T11:57:15Z 1994 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Пат. України на винахід №1500, МПК: A21D13/08. Спосіб виробництва пісочних тістечок з фруктовою начинкою / Дороховіч А.М., Маліновський В.В., Оболкіна В.І., Горбунов В.С., Сисоєв І.О., Сухий Л.С., Зубач Л.У., Томящук І.І., Старунь С.В., Березуцький В.І.; власник Київський технологічний інститут харчової промисловості; Український науково-дослідний та конструкторський інститут продовольчого машинобудування. - № 4493884/SU; заявл. 14.10.88; опубл. 25.07.1994, бюл. № 2.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6750 |
|
Language |
uk_UK
|
|