Використано системний підхід
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використано системний підхід
Использован системный подход A systematic approach |
|
Creator |
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И. Obolkina, V. Жованік, Т. І. Жованик, Т. И. Zhovanyk, T. Залевська, Н. О. Залевская, Н. А. Zalevska, N. Малиновський, В. В. Малиновский, В. В. Malynovsky, V. Букшина, Л. С. Букшина, Л. С. Bukshyna, L. Сахненко, О. В. Сахненко, О. В. Sahnenko, O. |
|
Subject |
формування
формувальна машина екструдер формование формовочная машина экструдер molding molding machine extruder |
|
Description |
Стаття присвячена апробації новинок техніки й технологій виготовлення борошняних кондитерських виробів безпосередньо на підприємствах. Це є надійний шлях до впровадження напрацювань науковців у виробництво, задоволення зростаючих потреб споживачів. Статья посвящена апробации новинок техники и технологий изготовления мучных кондитерских изделий непосредственно на предприятиях. Это надежный путь к внедрению наработок ученых в производство, удовлетворения возросших потребностей потребителей. The article is devoted testing of new products and technology equipment manufacturing confectionery directly at enterprises. It is a reliable way to introduce scientific developments in production, to meet the increased needs of consumers. |
|
Date |
2013-03-05T12:12:12Z
2013-03-05T12:12:12Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оболкіна, В. І. Використано системний підхід / В. І. Оболкіна, Т. І. Жованік, Н. О. Залевська, В. В. Маліновський, Л. С. Букшина, О. В. Сахненко // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 3. – С. 28–29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6752 |
|
Language |
uk_UK
|
|