Запис Детальніше

Використано системний підхід

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використано системний підхід
Использован системный подход
A systematic approach
 
Creator Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Жованік, Т. І.
Жованик, Т. И.
Zhovanyk, T.
Залевська, Н. О.
Залевская, Н. А.
Zalevska, N.
Малиновський, В. В.
Малиновский, В. В.
Malynovsky, V.
Букшина, Л. С.
Букшина, Л. С.
Bukshyna, L.
Сахненко, О. В.
Сахненко, О. В.
Sahnenko, O.
 
Subject формування
формувальна машина
екструдер
формование
формовочная машина
экструдер
molding
molding machine
extruder
 
Description Стаття присвячена апробації новинок техніки й технологій виготовлення борошняних кондитерських виробів безпосередньо на підприємствах. Це є надійний шлях до впровадження напрацювань науковців у виробництво, задоволення зростаючих потреб споживачів. Статья посвящена
апробации новинок техники и технологий изготовления мучных кондитерских изделий непосредственно на предприятиях. Это надежный путь к внедрению наработок ученых в производство, удовлетворения возросших потребностей потребителей. The article is devoted testing of new products and technology equipment manufacturing confectionery directly at enterprises. It is a reliable way to introduce scientific developments in production, to meet the increased needs of consumers.
 
Date 2013-03-05T12:12:12Z
2013-03-05T12:12:12Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Оболкіна, В. І. Використано системний підхід / В. І. Оболкіна, Т. І. Жованік, Н. О. Залевська, В. В. Маліновський, Л. С. Букшина, О. В. Сахненко // Харчова і переробна промисловість. – 2002. – № 3. – С. 28–29.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6752
 
Language uk_UK