Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент України на винахід № 85973)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Спосіб виробництва спреду з наповнювачем (Патент України на винахід № 85973)
Способ производства спреда с наполнителем (Патент Украины на изобретение № 85973) The mode of production spread with filling (Patent of Ukraine № 85973) |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Грек, О. В. Грек, Е. В. Grek, O. Петрина, А. Б. Петрина, А. Б. Petrina, A. Онопрійчук, О. О. Оноприйчук, Е. А. Onopriychuk, O. |
|
Subject |
жирнокислотний склад
жирнокислотный состав spread with filler функціонально-технологічні інгредієнти функционально-технологические ингредиенты functional and technological ingredients емульсія эмульсия emulsion замінник молочного жиру заменитель молочного жира milk fat substitute |
|
Description |
Спосіб виробництва спреду з наповнювачем, що включає приготування жирової основи спреду з врахуванням жирнокислотного складу молочного жиру і рослинних жирів, вмісту в них твердої фази, відновлення сухого знежиреного молока та функціонально-технологічних інгредієнтів, приготування емульсії, пастеризацію, перетворення суміші у спред, пакування, який відрізняється тим, що як функціонально-технологічні інгредієнти використовують замінник молочного жиру "Делікон" та продукти лікувально-профілактичного харчування на основі пророщених злаків "Прозер", які попередньо змішують з сухим знежиреним молоком у співвідношенні 1:2, піддають набуханню у воді температурою 20-30 °С, пастеризують при температурі 90-95 °С з витримкою 5-10 хв з наступним охолодженням до 16-20 °С.Способ производства спреда с наполнителем, включает приготовление жировой основы спреда с учетом жирнокислотного состава молочного жира и растительных жиров, содержания в них твердой фазы, восстановления сухого обезжиренного молока и функционально-технологических ингредиентов, приготовления эмульсии, пастеризацию, превращения смеси в спред, упаковки, который отличается тем, что как функционально-технологические ингредиенты используют заменитель молочного жира "Деликон" и продукты лечебно-профилактического питания на основе пророщенных злаков "Прозер", которые предварительно смешивают с сухим обезжиренным молоком в соотношении 1:2, подвергают набуханию в воде температурой 20 -30 °С, пастеризуют при температуре 90-95 °С с выдержкой 5-10 мин с последующим охлаждением до 16-20 °С.The mode of production spread with filling, includes cooking fat basis, taking into account the spread of fatty acid composition of milk fat and vegetable fat content of the solid phase, the restoration of skimmed milk and functional and technological ingredients, emulsifying, pasteurization, turning the mixture spreads, packaging, which characterized by the fact that both functional and technological ingredients used milk fat substitute "Delikon" products and preventive nutrition based sprouted grains "Prozery" that are pre-mixed with skimmed milk powder in the ratio of 1:2, subject to swelling in water at 20 - 30 ° C is pasteurized at a temperature of 90-95 ° C for 5-10 min with time and then cooled to 16-20 ° C.
|
|
Date |
2013-03-05T12:58:19Z
2013-03-05T12:58:19Z 2009 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Патент України на винахід № 85973, МПК (2006) A23D7/00. Спосіб виробництва спреду з наповнювачем / Українець А.І, Грек О.В, Петрина А.Б, Онопрійчук О.О. – а 2007 12967; заявл. 23.11.2007; опубл. 10.03.2009, Бюл № 5
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6758 |
|
Language |
uk_UK
|
|