Запис Детальніше

Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре
Влияние дополнительных студнеобразователей на свойства желейных начинок на основе морковного и морковно-яблочного пюре
Impact of additional structure-properties on jelly fillings from carrot and carrot-apple puree
 
Creator Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С.
Yovbak, U.
Оболкіна, В. І.
Оболкина, В. И.
Obolkina, V.
Крапивницька, І. О.
Крапивницкая, И. А.
Krapivnitska, I.
 
Subject структуроутворювачі
пектин
крохмаль
термостабільна начинка
фруктово-овочеве пюре
студнеобразователи
пектин
крахмал
термостабильная начинка
фруктово-овощное пюре
gelling agents
pectin
starch
thermally stable filling
fruit and vegetable puree
 
Description Досліджено можливість створення термостабільних начинок для борошняних кондитерських виробів на основі фруктово-овочевих пюре з використанням додаткових структуроутворювачів. Визначено структурні характеристики гідроколоїдів, що впливають на процес структуроутворення. Досліджено процеси адсорбції та десорбції парів та встановлено вміст рівноважної вологості в напівфабрикатах. Исследована возможность создания термостабильных начинок для мучных кондитерских изделий на основе фруктово-овощных пюре с использованием дополнительных студнеобразователей. Определены структурные характеристики гидроколлоидов, влияющие на процесс студнеобразования. Исследованы процессы адсорбции и десорбции паров и установлено содержание равновесной влажности в полуфабрикатах. The possibility of creating thermally stable fillings for pastry products based on fruit and vegetable puree with additional gelling agents. Structural properties of hydrocolloids that affect the structure. The processes of adsorption and desorption of vapors and determined the equilibrium moisture content in the semis.
 
Date 2013-03-05T11:42:58Z
2013-03-05T11:42:58Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Йовбак, У. С. Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 7-8(92-93). – С. 5–7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6749
 
Language uk_UK