Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре
Влияние дополнительных студнеобразователей на свойства желейных начинок на основе морковного и морковно-яблочного пюре Impact of additional structure-properties on jelly fillings from carrot and carrot-apple puree |
|
Creator |
Йовбак, У. С.
Йовбак, У. С. Yovbak, U. Оболкіна, В. І. Оболкина, В. И. Obolkina, V. Крапивницька, І. О. Крапивницкая, И. А. Krapivnitska, I. |
|
Subject |
структуроутворювачі
пектин крохмаль термостабільна начинка фруктово-овочеве пюре студнеобразователи пектин крахмал термостабильная начинка фруктово-овощное пюре gelling agents pectin starch thermally stable filling fruit and vegetable puree |
|
Description |
Досліджено можливість створення термостабільних начинок для борошняних кондитерських виробів на основі фруктово-овочевих пюре з використанням додаткових структуроутворювачів. Визначено структурні характеристики гідроколоїдів, що впливають на процес структуроутворення. Досліджено процеси адсорбції та десорбції парів та встановлено вміст рівноважної вологості в напівфабрикатах. Исследована возможность создания термостабильных начинок для мучных кондитерских изделий на основе фруктово-овощных пюре с использованием дополнительных студнеобразователей. Определены структурные характеристики гидроколлоидов, влияющие на процесс студнеобразования. Исследованы процессы адсорбции и десорбции паров и установлено содержание равновесной влажности в полуфабрикатах. The possibility of creating thermally stable fillings for pastry products based on fruit and vegetable puree with additional gelling agents. Structural properties of hydrocolloids that affect the structure. The processes of adsorption and desorption of vapors and determined the equilibrium moisture content in the semis.
|
|
Date |
2013-03-05T11:42:58Z
2013-03-05T11:42:58Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Йовбак, У. С. Вплив додаткових структуроутворювачів на властивості желейних начинок на основі морквяного та морквяно-яблучного пюре / У. С. Йовбак, В. І. Оболкіна, І. О. Крапивницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 7-8(92-93). – С. 5–7.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6749 |
|
Language |
uk_UK
|
|