Некоторые технологические аспекты управления ароматом столовых вин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Некоторые технологические аспекты управления ароматом столовых вин
Деякі технологічні аспекти управління ароматом столових вин Some technological aspects of management flavor of table wine |
|
Creator |
Билько, М. В.
Білько, М. В. Bilko, M. Гержикова, В. Г. Гержикова, В. Г. Gerjikova, V. |
|
Subject |
ферментні препарати
сортові дріжджі аромат вина столові вина терпенові спирти альдегіди складні ефіри «сортові» дріжджі аромат вина столовые вина терпеновые спирты альдегиды сложные эфиры ферментные препараты enzymes varietal yeast aroma of wine table wine terpenic alcohols aldehydes esters |
|
Description |
Рассмотрены этапы формирования аромата столовых вин. Доказано влияние ферментных препаратов пектолитического и гликозидазного действия и сухих «сортовых» дрожжей на управление ароматом столовых вин.
Розглянуті етапи формування аромату столових вин. Доведено вплив ферментних препаратів пектолітичної і глікозидазної дії та сухих «сортових» дріжджів на управління ароматом столових вин. Stages in the formation of flavor table wines were considered. Effect of pectolytic and glicolytic enzyme preparations and dry "varietal" to control yeast flavor of table wine has been proven. |
|
Date |
2013-03-05T12:18:59Z
2013-03-05T12:18:59Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Билько, М. В. Некоторые технологические аспекты управления ароматом столовых вин / М. В. Билько, В. Г. Гержикова // ВиноГрад. – 2008. – № 3. – С. 26–27.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6753 |
|
Language |
other
|
|