Запис Детальніше

Влияние технологических приемов производства вина на соотношение форм терпенов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние технологических приемов производства вина на соотношение форм терпенов
Вплив технологічних методів виробництва вина на співвідношення форм терпенів
Influence of technological methods of wine production on value forms terpenes
 
Creator Билько, М. В.
Білько, М. В.
Bilko, M.
Аникина, Н. С.
Анікіна, Н. С.
Anikina, N.
 
Subject фальсификация
ферментный препарат
терпеновые спирты
столовые виноматериалы
фальсифікація
ферментний препарат
терпенові спирти
столові виноматеріали
falsification
enzyme preparation
terpenic alcohols
table wine materials
 
Description Досліджена та доведена роль співвідношень вільних та зв’язаних форм терпенових спиртів у виявленні фальсифікації столових виноматеріалів.
Исследована и доказано роль соотношений свободных и связанных форм терпеновых спиртов при выявлении фальсификации столовых виноматериалов.
The role of the ratio of free and bound forms of terpene alcohols in detecting fraud table wine has been investigated and proved.
 
Date 2013-03-05T12:26:13Z
2013-03-05T12:26:13Z
1999
 
Type Article
 
Identifier Билько, М. В. Влияние технологических приемов производства вина на соотношение форм терпенов / М. В. Билько, Н. С. Аникина // Виноград и вино России. – 1999. – № 2. – С. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6754
 
Language other