Влияние технологических приемов производства вина на соотношение форм терпенов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние технологических приемов производства вина на соотношение форм терпенов
Вплив технологічних методів виробництва вина на співвідношення форм терпенів Influence of technological methods of wine production on value forms terpenes |
|
Creator |
Билько, М. В.
Білько, М. В. Bilko, M. Аникина, Н. С. Анікіна, Н. С. Anikina, N. |
|
Subject |
фальсификация
ферментный препарат терпеновые спирты столовые виноматериалы фальсифікація ферментний препарат терпенові спирти столові виноматеріали falsification enzyme preparation terpenic alcohols table wine materials |
|
Description |
Досліджена та доведена роль співвідношень вільних та зв’язаних форм терпенових спиртів у виявленні фальсифікації столових виноматеріалів.
Исследована и доказано роль соотношений свободных и связанных форм терпеновых спиртов при выявлении фальсификации столовых виноматериалов. The role of the ratio of free and bound forms of terpene alcohols in detecting fraud table wine has been investigated and proved. |
|
Date |
2013-03-05T12:26:13Z
2013-03-05T12:26:13Z 1999 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Билько, М. В. Влияние технологических приемов производства вина на соотношение форм терпенов / М. В. Билько, Н. С. Аникина // Виноград и вино России. – 1999. – № 2. – С. 20-21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6754 |
|
Language |
other
|
|