Запис Детальніше

Використання ферментних препаратів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання ферментних препаратів
Использование ферментных препаратов
The use of enzyme preparations
 
Creator Білько, М. В.
Билько, М. В.
Bilko, M.
Гержикова, В. Г.
Гержикова, В. Г.
Gerjikova, V.
 
Subject ферментні препарати
виноматеріали
терпенові спирти
ферментные препараты
виноматериал
терпеновые спирты
enzyme preparation
wine material
terpenic alcohols
 
Description Проведено дослідження впливу ферментних препаратів на аромат і дегустаційний бал столових виноматеріалів Аліготе, Шардоне, Ркацителі, Фетяска і Каберне-Совіньйон.
Проведены исследования влияния ферментных препаратов на аромат и дегустационный балл столовых виноматериалов Алиготе, Шардоне, Ркацители, Фетяска и Каберне-Совиньон.
The research has been conducted about influence of ferment preparations on aroma and taste of dry table wine material obtained from Aligote, Shardone, Rkatsiteli, Fetyaska and Cabernet Sauvignion varieties.
 
Date 2013-03-05T12:33:06Z
2013-03-05T12:33:06Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Білько, М. В. Використання ферментних препаратів / М. В. Білько, В. Г. Гержикова // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 3. – С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6755
 
Language other