Використання ферментних препаратів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання ферментних препаратів
Использование ферментных препаратов The use of enzyme preparations |
|
Creator |
Білько, М. В.
Билько, М. В. Bilko, M. Гержикова, В. Г. Гержикова, В. Г. Gerjikova, V. |
|
Subject |
ферментні препарати
виноматеріали терпенові спирти ферментные препараты виноматериал терпеновые спирты enzyme preparation wine material terpenic alcohols |
|
Description |
Проведено дослідження впливу ферментних препаратів на аромат і дегустаційний бал столових виноматеріалів Аліготе, Шардоне, Ркацителі, Фетяска і Каберне-Совіньйон.
Проведены исследования влияния ферментных препаратов на аромат и дегустационный балл столовых виноматериалов Алиготе, Шардоне, Ркацители, Фетяска и Каберне-Совиньон. The research has been conducted about influence of ferment preparations on aroma and taste of dry table wine material obtained from Aligote, Shardone, Rkatsiteli, Fetyaska and Cabernet Sauvignion varieties. |
|
Date |
2013-03-05T12:33:06Z
2013-03-05T12:33:06Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Білько, М. В. Використання ферментних препаратів / М. В. Білько, В. Г. Гержикова // Харчова і переробна промисловість. – 2006. – № 3. – С. 14-15.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6755 |
|
Language |
other
|
|