Запис Детальніше

Нові підходи щодо використання зернових культур

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові підходи щодо використання зернових культур
Новые подходы относительно использования зерновых культур
New approaches are in relation to the use of grain-crops
 
Creator Українець, А. І.
Украинец, А. И.
Ukrainets, A.
Ковбаса, В. М.
Ковбаса, В. Н.
Kovbasa, V.
Федоренченко, Л. О.
Федоренченко, Л. А.
Fedorenchenko, L.
Романовська, Т. І.
Романовская, Т. И.
Romanovska, T.
Бажай, С. А.
Бажай, С. А.
Bazhay, S.
Зарічанська, О. П.
Заричанская, О. П.
Zarichanska, O.
 
Subject біологічно активні речовини
показники якості
оздоровчі продукти
пшениця
пророщене зерно
показатели качества
оздоровительные продукты
пшеница
пророщенное зерно
биологически активные вещества
biologically active matters
indexes of quality
health-improvement products
wheat
sprouted grain
 
Description На основі детального вивчення наукової літератури в області харчування та використання зернових культур запропоновано застосовувати пророщене зерно пшениці як компонент оздоровчих продуктів. Результати досліджень вмісту вітамінів Е і С свідчать про надзвичайну цінність зерен пшениці на початковій стадії пророщування. Запропоновано рецептури продуктів та метод їх оброблення, що гарантує збереження більшої частини вітаміну Е та якості виробу протягом 12 тижнів.
На основе детального изучения научной литературы в области питания и использования зерновых культур предложено применять пророщенное зерно пшеницы как компонент оздоровительных продуктов. Результаты исследований содержания витаминов Е и Со свидетельствуют о чрезвычайной ценности зерен пшеницы на начальной стадии проращивания. Предложены рецептуры продуктов и метод их обрабатывания, которое гарантирует сохранение большей части витамина Е и качества изделия в течение 1-2 недель.
On the basis of the detailed study of scientific literature in area of feed and use of grain-crops it is suggested to apply пророщене grain of wheat as component of health foods. The results of researches of maintenance of vitamins of Е and С testify to the emergency value of grains of wheat on the initial stage of sprouting. Compounding of foods and method of their treatment that guarantees maintenance of greater part of vitamin of Е and internalss of good during 1-2 weeks is offered.
 
Date 2013-03-05T12:49:45Z
2013-03-05T12:49:45Z
2002
 
Type Article
 
Identifier Українець, А. І. Нові підходи до використання зернових культур / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, Л. О. Федоренченко, Т. І. Романовська, С. А. Бажай, О. П. Зарічанська // Наукові праці НУХТ.– 2002.– №13.– С. 58–60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6756
 
Language other