Нові підходи щодо використання зернових культур
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Нові підходи щодо використання зернових культур
Новые подходы относительно использования зерновых культур New approaches are in relation to the use of grain-crops |
|
Creator |
Українець, А. І.
Украинец, А. И. Ukrainets, A. Ковбаса, В. М. Ковбаса, В. Н. Kovbasa, V. Федоренченко, Л. О. Федоренченко, Л. А. Fedorenchenko, L. Романовська, Т. І. Романовская, Т. И. Romanovska, T. Бажай, С. А. Бажай, С. А. Bazhay, S. Зарічанська, О. П. Заричанская, О. П. Zarichanska, O. |
|
Subject |
біологічно активні речовини
показники якості оздоровчі продукти пшениця пророщене зерно показатели качества оздоровительные продукты пшеница пророщенное зерно биологически активные вещества biologically active matters indexes of quality health-improvement products wheat sprouted grain |
|
Description |
На основі детального вивчення наукової літератури в області харчування та використання зернових культур запропоновано застосовувати пророщене зерно пшениці як компонент оздоровчих продуктів. Результати досліджень вмісту вітамінів Е і С свідчать про надзвичайну цінність зерен пшениці на початковій стадії пророщування. Запропоновано рецептури продуктів та метод їх оброблення, що гарантує збереження більшої частини вітаміну Е та якості виробу протягом 12 тижнів.
На основе детального изучения научной литературы в области питания и использования зерновых культур предложено применять пророщенное зерно пшеницы как компонент оздоровительных продуктов. Результаты исследований содержания витаминов Е и Со свидетельствуют о чрезвычайной ценности зерен пшеницы на начальной стадии проращивания. Предложены рецептуры продуктов и метод их обрабатывания, которое гарантирует сохранение большей части витамина Е и качества изделия в течение 1-2 недель. On the basis of the detailed study of scientific literature in area of feed and use of grain-crops it is suggested to apply пророщене grain of wheat as component of health foods. The results of researches of maintenance of vitamins of Е and С testify to the emergency value of grains of wheat on the initial stage of sprouting. Compounding of foods and method of their treatment that guarantees maintenance of greater part of vitamin of Е and internalss of good during 1-2 weeks is offered. |
|
Date |
2013-03-05T12:49:45Z
2013-03-05T12:49:45Z 2002 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Українець, А. І. Нові підходи до використання зернових культур / А. І. Українець, В. М. Ковбаса, Л. О. Федоренченко, Т. І. Романовська, С. А. Бажай, О. П. Зарічанська // Наукові праці НУХТ.– 2002.– №13.– С. 58–60.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6756 |
|
Language |
other
|
|