Запис Детальніше

Визначення аеродинамічних властивостей сушильної башти з метою інтенсифікація процесу розпилювального сушіння молочних продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Визначення аеродинамічних властивостей сушильної башти з метою інтенсифікація процесу розпилювального сушіння молочних продуктів
Определение аэродинамических свойств сушильной башни с целью интенсификации процесса распылительной сушки молочных продуктов
Determination of the aerodynamic properties of the drying tower in order to intensify the process of spray drying of dairy products
 
Creator Вересоцький, Ю. І.
Вересоцкий, Ю. И.
Veresotskiy, Y.
Бабко, Є. М.
Бабко, Е. Н.
Babko, E.
Кононов, С. М.
Кононов, С. Н.
Kononov, S.
 
Subject молочна сироватка
молочная сыворотка
whey
розпилювання
сушильна камера
распыление
сушильная камера
spraying
drying chamber
 
Description Досліджено аеродинамічні властивості камери сушіння з верхньою подачею теплоносія.Обрано нову технологічну схему роботи сушильної камери. Исследованы аэродинамические свойства сушильной камеры с верхней подачей теплоносителя. Предложена новая технологическая схема работы сушильной камеры.Investigated the aerodynamic properties of the drying chamber to the upper coolant supply. A new technological scheme of the drying chamber.
 
Date 2012-11-15T13:56:24Z
2012-11-15T13:56:24Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Вересоцький, Ю. І. Визначення аеродинамічних властивостей сушильної башти з метою інтенсифікація процесу розпилювального сушіння молочних продуктів / Ю. І. Вересоцький, Є. М. Бабко, С. М. Кононов // Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : Міжнар. наук.-практ. конф., 10 - 11 квіт. 2012 р. Матеріали доп. – К., 2012. – С. 74-75.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3704
 
Language uk_UK