Пути уменьшения потерь массы полуфабрикатов на молочно-белковой основе после дефростации
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пути уменьшения потерь массы полуфабрикатов на молочно-белковой основе после дефростации
Шляхи зменшенння втрати маси напівфабрикатів на молочно-білковій основі після дефростації Ways contraction weight loss semis on milk protein basis after defrosted |
|
Creator |
Грек, О. В.
Грек, Е. В. Grek, O. Тимчук, А. В. Тымчук, А. В. Tymchuk, A. |
|
Subject |
дефростація
дефростация defrosted напівфабрикати полуфабрикаты semifinished екструдат солоду сої экструдат солода сои extrudate malt soy молочно-білкова основа молочно-белковая основа milk protein base заморожування замораживание freezing втрати маси потери массы loss of weight |
|
Description |
В статті розглянуто необхідність внесення в молочно-білкову основу для приготування напівфабрикатів екструдованого солоду сої в кількості 15 % ще до заморожування, що забезпечує зменшення втрат маси при дефростації після тривалого зберігання напівфабрикатів на 15 %.В статье рассматривается целесообразность внесения в молочно-белковую основу для приготовления полуфабрикатов экструдированного солода сои в количестве 15 % еще до замораживания, что обеспечивает уменьшение потерь массы при дефростации после длительного хранения полуфабрикатов на 15 %. The paper considers the need for making the milk protein base for the preparation of semi-extruded soybean malt of 15% before freezing, which would reduce the weight loss during defrosted after prolonged storage semis by 15%.
|
|
Date |
2013-03-06T10:25:05Z
2013-03-06T10:25:05Z 2012 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Грек, Е. В. Пути уменьшения потерь массы полуфабрикатов на молочно-белковой основе после дефростации / Е. В. Грек, А. В. Тимчук // Актуальные вопросы : реальность и перспективы : Междун. заочной научно-практ. конф., 26 декабря 2011 г., Тамбов : тезисы докладов. - 2012. – Ч. 1. – С. 149-150.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6769 |
|
Language |
other
|
|