Растительные пищевые добавки для регулирования наноструктуры сливочного масла
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Растительные пищевые добавки для регулирования наноструктуры сливочного масла
Рослинні харчові добавки для регулювання наноструктури вершкового масла Herbal supplements to control the nanostructure of butter |
|
Creator |
Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О. Rashevska, T. |
|
Subject |
наноструктура
сливочное масло растительное сырье наноструктура вершкове масло рослинна сировина nanostructure dairy butter vegetable raw materials |
|
Description |
Изложены результати исследований наноструктуры сливочного масла с растительной пищевой добавкой - биополимером инулин, имеющего функциональные свойства. Изучено влияние наноструктуры сливочного масла на его консистенцию. Викладено результати дослідження наноструктури вершкового масла с рослинною харчовою добавкою -інулін,що має функціональні властивості. вивчено вплив наноструктури вершкового масла на його консистенцію. Results of the investigations of the butter with vegetable food supplements - biopolymer inulin processing functional properties are given.
|
|
Date |
2013-03-07T08:22:10Z
2013-03-07T08:22:10Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рашевская, Т. А. Растительные пищевые добавки для регулирования наноструктуры сливочного масла [Текст] / Т. А. Рашевская// Сыроделие и маслоделие. - 2011. - № 5. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6770 |
|
Language |
other
|
|