Запис Детальніше

Растительные пищевые добавки для регулирования наноструктуры сливочного масла

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Растительные пищевые добавки для регулирования наноструктуры сливочного масла
Рослинні харчові добавки для регулювання наноструктури вершкового масла
Herbal supplements to control the nanostructure of butter
 
Creator Рашевская, Т. А.
Рашевська, Т. О.
Rashevska, T.
 
Subject наноструктура
сливочное масло
растительное сырье
наноструктура
вершкове масло
рослинна сировина
nanostructure
dairy butter
vegetable raw materials
 
Description Изложены результати исследований наноструктуры сливочного масла с растительной пищевой добавкой - биополимером инулин, имеющего функциональные свойства. Изучено влияние наноструктуры сливочного масла на его консистенцию. Викладено результати дослідження наноструктури вершкового масла с рослинною харчовою добавкою -інулін,що має функціональні властивості. вивчено вплив наноструктури вершкового масла на його консистенцію. Results of the investigations of the butter with vegetable food supplements - biopolymer inulin processing functional properties are given.
 
Date 2013-03-07T08:22:10Z
2013-03-07T08:22:10Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Рашевская, Т. А. Растительные пищевые добавки для регулирования наноструктуры сливочного масла [Текст] / Т. А. Рашевская// Сыроделие и маслоделие. - 2011. - № 5. - С. 50-51.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/6770
 
Language other